Barclays: “İş modelleri, Blockchain'e göre yeniden düzenlenmeli.”
Barclays: “İş modelleri, Blockchain'e göre yeniden düzenlenmeli.”

Barclays: “İş modelleri, Blockchain teknolojisine göre yeniden düzenlenmeli.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finansal hizmetler devi Barclays, şirketlerin iş modellerini Blockchain teknolojisine göre revize etmeleri gerektiğini açıkladı.

Bir etkinlikte konuşma yapan şirket yetkilisi Julian Wilson, geliştiricilerin Blockchain’i inşa ederken “yaklaşımını ve düşünce tarzını yeniden yapılandırması gerektiğini” söyledi. Wilson, tüm iş modellerinin Blockchain gerektirmediğini ve teknolojinin kullanılmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Teknoloji haberleri yapan internet sitesi TNW’ye göre Wilson “yasal olarak uyumlu bir Blockchain yapmak için yasaların göz önünde bulundurulması gerektiğini” öne sürerek entegre bir düzenleme ve geliştirme konsepti sunuyor.

Barclays Blockchain teknolojisine yatırımlarını arttırıyor

Barclays’te Blockchain kullanmaktan bahsetmişken 300 yılı aşkın süredir faaliyeti olan bir banka için iş modelini Blockchain temelli olarak değiştirmenin kolay olmayacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte Wilson bir Blockchain çözümünün “ısmarlama” olması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda Barclays, türev işlem sözleşmelerinin işlenmesinde teknolojinin potansiyelini keşfetmek için bir Blockchain hackathonuna sponsor olmuştu.

Bankacılık devi kripto para sektörüne ve Blockchain teknolojisine son zamanlarda oldukça fazla ilgi gösteriyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin