Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!
Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!

Bu ay yüzde 230 artan DeFi tokeni Binance’te listelendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance bugün Ethereum tabanlı DeFi ticaret platformu Synthetix Network’ün ana tokeni Synthetix’in (SNX) listelendiğini duyurdu.

DeFi tokeni SNX bir ayda iki kattan fazla arttı

Token son 30 gün içinde %230’dan fazla değer kazanarak yatırımcılarını adeta bayram ettirdi. Bu listelenmenin işlem hacmini artırmaya ve kripto parayı yatırımcılar için daha erişilebilir hale getirmeye yardımcı olacağı düşünülüyor.

Bugün TSİ 15.00’te ticaret başladı

Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Binance, Synthetix’i listeleyecek ve SNX/BTC, SNX/BNB, SNX/BUSD ve SNX/USDT işlem çiftleri için 2020/07/09 TSİ 15.00 itibarıyla işlem görmeye başlayacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlanmak için SNX yatırmaya başlayabilir.

Synthetix, kullanıcıların ERC-20 tokenleri şeklinde kripto para birimleri, hisse senetleri, para birimleri, değerli metaller ve diğer varlıklara ticaret yapmalarına izin veriyor. Sistem iki tür token kullanıyor: ana Synthetix Ağ Tokeni, SNX ve “Synths” adı verilen sentetik tokenler.

DeFi Pulse’a göre Synthetix, Ethereum’daki en büyük DeFi protokollerinden biri.

9 Haziran tarihinden beri token’in fiyatı 90 sentten 3,10 dolara yükseldi. Bu yüzde 231’lik bir artışa tekabül ediyor. SNX bu performansıyla Bitcoin karşısında mükemmel performans gösteren en iyi 10 varlıktan biri oldu.

Bu arada uzmanlardan en çılgın 6 Bitcoin tahminini sizler için derledik. Buradan okuyabilirsiniz.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin