Yükselişe hazırlar: Bu altcoinler için hedef belirlendi!
Yükselişe hazırlar: Bu altcoinler için hedef belirlendi!

Yükselişe hazırlar: Bu altcoinler için hedef belirlendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri son yıllarda giderek artan bir ilgiyle karşılanırken, bu alanda faaliyet gösteren farklı projeler ve varlıklar da vardır. Bitcoin gibi önde gelen kripto para birimlerinin fiyatları, genellikle piyasada fiyat dengesi ve talep sunar. Bu yazıda, Green Bitcoin, Sponge V2, NEAR Protocol ve Polygon gibi çeşitli kripto projelerini vurgulayacağız. Ayrıca, bu projelerin Bitcoin’in fiyat hareketlerine nasıl tepki verdiğini göreceğiz.

Green Bitcoin

Green Bitcoin, Ethereum’un çevreye duyarlı blok zincirini kullanarak Bitcoin’i yeniden tasarladı. Sürdürülebilir staking tarafından desteklenen GBTC token’ı, bir kripto projesinin topluluğa katılımını arttırması planlanan gelecekte yüksek potansiyele sahip bir projedir. Token dağıtımının nasıl yapıldığı işte böyle tanımlanır: Toplam token arzının yarısına denk gelen yüzde 50 ön satışa ayrılırken, yüzde 20 sürdürülebilir bir staking ödül sistemine ayrılmıştır. Projeyi tanıtmak için de yüzde 12,5, CEX/DEX de listelemek üzere de yüzde 7,5 ayrılmış durumda. En son olarak yüzde 10 oranı topluluk ödülü olarak ayrılmış durumda. Bu dağılım topluluk faydasını gözetmek için gerçekleştirilmiştir.

Green Bitcoin Satın Al

Green Bitcoin ayrıca Bitcoin’den 10.000 kat daha az enerji kullanarak ön plana çıkıyor. Green Bitcoin ön satışı sürmektedir ve ETH, USDT veya kart ile satın alabilirsiniz. Green Bitcoin toplamda 5.5 milyon doların üzerinde fon topladı ve 1,0302 dolar fiyattan alım yapabilirsiniz.  Not: Erken katılım sağlamak isteyen yatırımcılar, fiyatların her aşamada arttığını göz önünde bulundurmalıdır.

Green Bitcoin Satın Al

Sponge V2

2023’ten gelen Sponge’un yeni versiyonu olan Sponge V2, kripto severler için benzersiz bir staking modeli ve Play-to-Earn oyun mekanizması sunar. Sponge V2’nin token arzının yüzde 51’i staking ve Play-to-Earn ödüllerine ayrılmıştır. Ekip, Sponge V2’nin her adımını zirveye taşımak için Sponge gibi bir yıldız yaratmayı hedefledi.

Sponge V2 Satın Al

Sponge’u satın almak için yapmanız gereken oldukça basittir. Mevcut Sponge token’a sahipseniz ‘ Şimdi Stake Et ‘ butonuna tıklayarak alabilirsiniz. Şimdi sıra, V1 token’ larınızı stake yapıp V2 token’ lar kazanma sırasındadır. Fakat Sponge token’a sahip değilseniz, ETH veya USDT alarak veya takas ederek satın alabilirsiniz. Toplam stake edilen ve köprülenen token miktarı 28 milyon doları aşmıştır ve token 0,002709 dolar seviyesindedir. Ön satış projesi hakkında daha fazla bilgi almak ve projeyi desteklemek isterseniz, katılım sağlayabilirsiniz!

NEAR Protocol

NEAR Protocol, son zamanlarda oldukça olumlu bir şekilde ivme kazanıyor. Özellikle, fiyat geçen hafta neredeyse iki katının üzerinde artış sergiledi. Bu artış, Nvidia’nın yapay zeka konferansı ile ilgili beklentilerle ilişkilendirilir. NEAR Protocol, Nvdia’nın yapay zeka konferansı ile alakalı bir duyuru ile değerini artırırken birçok faktörle açıklanır. Blockchain dünyasında, kripto varlıkların yapay zeka teknolojisiyle entegre edebileceği ve yapsının önemli ölçüde gelişebileceği yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Şu an NEAR token fiyatı yaklaşık 8,21 dolar olup 9,11 dolar olan ikinci direnç seviyesine yakınlaşmaktadır. Bu, fiyatın yükselmeye devam edeceğini ve ivmenin sürdürülebilir olabileceği yorumuna neden olabilir. Ancak fiyat, 10-günlük ortalamanın (6,43 dolar) üzerinde varlığını sürdürmelidir. Yatırımcıların, her iki olasılığı da düşünmesi gerekir. Beklenmedik bir şekilde pazar sert bir şekilde düşebilir ve fiyat, en yakın destek seviyesi olan 2,97 dolara veya hatta ikinci destek seviyesi olan 2,07 dolar seviyesine düşebilir. Bu nedenle, bu kritik seviyeler gibi potansiyel dirençler de dahil olmak üzere piyasadaki herhangi bir değişikliğe karşı hazırlıklı olmak ve dikkatli bir şekilde izlemek önemlidir. Son olarak, NEAR Protocol için teknik göstergeler, 10 ve 100 günlük hareketli ortalama seviyeleri göz önünde bulundurularak satın almak için bir sinyal verirken nispeten nötr olan RSI ve alt limitin yakınında yer alan stokastik endeks, piyasanın daha dikkatli olduğunu belirtiyor.

Polygon

Polygon’da yükseliş eğilimi görünüyor ve şu anda 1,20 doların hemen altında işlem görüyor. Kısa vadede bu trend sürerse, MATIC’in 1,13 dolar ve 1,27 dolar civarındaki yakın direnç seviyelerinin üzerine çıkarken 1,27 dolara doğru hareket ettiği gözlemlenebilir. Uzun vadeli görünüm, 0,91 dolarlık 100 günlük SMA, alım fırsatları ile desteklenen yukarı yönlü fiyat eylemi önermektedir.

Ancak, piyasada mevcut olan zorluklar ve riskler göz önüne alındığında, Polygon’un fiyatı tersine de dönebilir. En yakın destek seviyesi olan 0,82 dolara ve muhtemelen ikinci destek seviyesi olan 0,63 dolara doğru bir geri çekilme yaşanabilir. Teknik göstergelerden gelen bazı sinyaller, özellikle MACD ve 10 günlük basit hareketli ortalama, alım sinyalleri verse de, RSI ve Stokastik RSI’dan gelen nötr sinyaller daha fazla yatay hareketin beklenebileceğini göstermektedir.

Kısacası, bu faktörler kısa ve uzun vadeli oynaklığı belirtir. Bu nedenle, her iki senaryo da dikkate alınmalı ve yatırımcılar bu riskten korunmalıdır. Bununla birlikte, Polygon’un fiyatı üzerinde etkili olan faktörler, fiyat hareketlerini tahmin etmeyi zorlaştırabilir. Sonuç olarak, bu konuda tedbirli olmanız gerekmektedir.

Sonuç

Bu durumun bir sonucu olarak, Bitcoin genellikle kripto para piyasasının yönünü belirler. Bununla birlikte, Bitcoin’in altında faaliyet gösteren projeler genellikle bu döneme maruz kaldığından dolayı etkilenir. Bu, Green Bitcoin, SpongeV2, NEAR Protocol, Polygon projeleriyle farklı bir şekilde meydana gelir. Her durumda, yatırımcılar piyasayı izlemeli ve yatırım stratejilerini ayarlamanın bir yolunu bulmalıdırlar.

cryptonewsland


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin