featured

Ünlü kripto para analisti Arnold; yakında büyük bir yükseliş gösterebilecek en iyi 4 altcoini açıklıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin haberleri– Kripto para piyasası 2023 yılını sonlandırırken birçok çalkantılı olaydan geçti ve farklı seviyelerede yükselişler yaşadı. Bu yıl, mevcut fiyatlar ve yılın en yüksek seviyesinden sapmalar göz önüne alındığında, Bitcoin bu yılın en iyi performans gösteren dijital varlığı olarak ele alındı. BTC ile birlikte ETH ve BNB altcoinleri yılın en yüksek seviyelerinin biraz altında işlem gördü.

Altcoinlerin bu performansına bağlı olarak kripto sektörünün önde gelen analistlerinden Austin Arnold, kısa bir süre önce piyasada önemli dalgalanmalar yaratacak kripto para birimlerinin altını çizdi. Analist, özellikle gelecek yıl beklenen boğa koşusunda belirlediği altcoinlerin neden iyi bir performans göstereceğini ele aldı.

1. Umut vaat eden 10x potansiyeli bir proje: Bitcoin ETF Token

Dünyanın dört bir yanından yatırımcıların ilgisini çeken Bitcoin ETF’lerine dair haber akışı sağlayan bir proje olan Bitcoin ETF token, bir ERC-20 tokeni olarak piyasaya çıkıyor. Ön satışlarda BTCETF belirteci ile hayata geçirilen ve Bitcoin ETF’leri onaylandıkça ödül veren bu proje, Satın al ve stake et yöntemiyle ödül oranını arttırıyor. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen dijital varlığın şu anda yüzde 40’lik bir kısmı yatırımcıya açıldı. Yüzde 25’lik stake oranı veren tokenin satış öncesi başlangıç fiyatı 0,0062 dolar oluyor.

Bitcoin ETF Token’i Ziyaret Edin

Aralık ayının başı itibariyle 2,369 milyon doların üzerinde bağış toplayan proje, ön satış tekniği ile mümkün olan en düşük fiyattan yatırımcıyı bekliyor. İlk Bitcoin ETF’leri onaylanmadan önce alıcıya sunulan token, birçok kişiye göre 10x kâr getirebilecek projelerden biri olarak ele alınıyor.

Bitcoin ETF Token’i Ziyaret Edin

2. Bitcoin Minetrix büyümeyi sürdürüyor!

Yüksek kazançlı projelerden biri olarak öne çıkan Bitcoin Minetrix, BTC madenciliği ile yakından ilişkili olan bu token. Piyasaya ilk sürüldüğünde 0,011 dolar gibi düşük bir fiyata sahip olan BTCMTX, sıradan insanların minimum teknik bilgiyle merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasını sağlayan bulut madenciliği platformudur. Önümüzdeki 10 yıl boyunca sorunsuz BTC madenciliği yapmaya imkân veren  Bitcoin Minetrix; kârlı ve güvenli bir tercih olarak yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

ETH, USDT ve kart ile satın alınabilen BTCMTX tokenin en önemli özelliği, üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor. Minimum uzmanlık ile yatırımcının pasif gelir elde etmesine olanak veriyor. Ön satışlara başladığından bu yana 4.800.000 dolar birikim toplandığını açıklayan Bitcoin Minetrix’in, önümüzdeki yıl daha büyümeyi sürdürecek tokenler listesinde yer alıyor.

3. LINK altcoini yükselmeye devam ediyor!

Yeni projeleri ile Arnold’un analizinde öne çıkan ilk şirket Chainlink oluyor. Kısa bir süre önce hizmetlerine daha fazla proje dahil eden ve Oracle ağıyla tanınan Chainlink, blok zinciri tabanlı akıllı sözleşmeler için güvenli ve güvenilir veri akışlarını kolaylaştırıyor. Kullanıcısına birçok açıdan kolaylık sağlayan bu güncellemeler, altcoin için DeFi dahil, birçok sektörde artan etkileşime ve benimsenmeye işaret ediyor.

7 günlük LINK grafiği

Platformun güvenliğini arttıran en son yükseltme olan Chainlink Staking v2, kullanıcılarına daha fazla esneklik sunuyor. Katılımcılar, LINK tokenlerini stake ederek ağın güvenliğine katkıda bulunur ve karşılığında ödüller kazanır. DeFi oyunlarına kadar birçok alanla etkileşimi artan Chainlink’in sağlam ekosistemi hem kripto sektöründe hem de geleneksel iş sektörlerindeki güçlü ortaklıklarıyla birleştiğinde altcoini gelecek vadeden projelerden biri kılıyor.

3. Injective finansal desteği ile umut vadediyor!

Bir sonraki boğa koşusunda önemli atılımlar gerçekleştireceğine inanılan Injective altcoini (INJ), hızlı bir katman 1 blok zinciridir. Birçok geliştirici, finansal uygulamaları barındıran Injective’i desteklemeye devam ediyor. Hızlı büyüyen ve gelişime açık olan bu proje, sağlam tokenomik yapısı nedeniyle Arnold’un dikkatini çekmiştir. Protokol, INJ tokenlerinin haftalık olarak yakıldığı, toplam arzı azaltan ve potansiyel olarak token değerini artıran benzersiz bir model üzerinde çalışıyor. Bu süreç, protokolün işleyişinin ayrılmaz bir parçası olan merkezi olmayan bir açık artırma sisteminin bir parçası olarak işlev görüyor.

7 günlük INJ grafiği

Injective yalnızca token yakmakla ilgili olmayıp merkezi olmayan finans (DeFi) için tasarlanmış yüksek hızlı bir blok zinciri platformu sayılıyor. Özellikleri arasında Cosmos üzerine inşa edilmiş Katman-1 blok zinciri sayesinde gaz ücreti olmadan türev ticareti, forex ve vadeli işlemler bulunur. Özellikle finans dApp’i, şu anda oracle, türevler, opsiyon, akıllı sözleşmeleri desteklemesi coini ayrıcalıklı kılan bir detay.

Altcoin, birlikte çalışabilirliği ve düşük işlem maliyetleri, onu hem kullanıcılar hem de geliştiriciler için cazip bir seçenek hâline getirmektedir. Binance ve ünlü girişimci Mark Cuban gibi sektör devlerinin büyük desteğini alan INJ,  Analist Arnold için önümüzdeki yıl önemli bir fiyat artışı yaşayacak coinler arasında.

4. Bitcoin ve Ethereum piyasa dinamiklerini belirlemeye devam ediyor…

Arnold ile birlikte birçok analist 2024’ün Bitcoin ve Ethereum için önemli kârlar getiren bir yıl olacağına inanıyor. Arnold ise daha geniş piyasa dinamiklerini ele alarak Michael Saylor’un MicroStrategy’sini ve onun önemli Bitcoin varlıklarını örnek göstererek BTC’nin sürekli büyümeye devam edeceğini ve benimsenme oranının artacağını vurguluyor. Ayrıca BTC’nin benzersiz bir varlık olarak bir sonraki boğa koşusunda kritik rol üstleneceğinin altını çiziyor.

Kripto varlıklar arasındaki konumu giderek sağlamlaşan Ethereum, yalnızca bir blok zinciri platformu olarak birincil işlevi için değil, aynı zamanda gelişmekte olan ETF pazarında da ilgi görüyor. Arnold’a göre Ethereum’un teknolojik yetenekleri, özellikle Ethereum tabanlı ETF’lerin beklentisiyle, onu yatırımcılar için cazip bir seçenek hâline getiriyor.

altcoin
7 günlük ETH grafiği

Bunun yanında Katman 2 çözümlerinin (L2’ler) yükselişi, Ethereum ağ ücretlerini giderek artırıyor ve L2’ler Ethereum ağındaki ölçeklenebilirliği artırmak ve maliyetleri azaltmak için tasarlanmış olsa da geçiş dönemi ücretlerde yavaş ama istikrarlı bir artışı tetikleyebileceğine inanılıyor.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin