Bu altcoin’le akaryakıt alımlarında yüzde 20 geri kazanabilirsiniz
Bu altcoin’le akaryakıt alımlarında yüzde 20 geri kazanabilirsiniz

Bu altcoin’le akaryakıt alımlarında yüzde 20 geri kazanabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya merkezli popüler altcoin ​​Incent, kullanıcıların United Petrol istasyonlarında her yakıt satın aldıklarında INCNT tokenlerinden %20 geri ödeme almalarını sağlayacak.

Popüler altcoin ​​Incent, INCNT tokenlerinden %20 geri ödeme sağlayacak

Avustralya’daki Incent firması, Avustralya’daki United Petrol istasyonlarındaki tüm alımlar için INCNT tokenlerinde %20 geri ödeme sağlayacak. Incent, kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisi kullanarak “servet inşa etmek” için çalışan bir şirkettir. Firma, üyelerine fayda sağlayan Avustralya’da bir ödül ağı ve topluluğu olarak çalışıyor. Şirket, United Petrol ile çalışmaya karar verdi, çünkü şirketlerin küresel devlerle rekabet edebilmelerini istiyor.

Incent CEO’su Rob Wilson, United Petrol’in müşterileri tarafından her zaman en iyisini yaptığını düşünen %100 Avustralya’lı bir işletme olduğunu açıkladı. Kullanıcıların satın alımlarında %20 geri ödeme almaya başlaması için, platforma kaydolmaları ve banka hesaplarını bir kripto bonusu ile yatırılmak üzere senkronize etmeleri gerekir. Şu anda ülkede, kullanıcıların geri ödemelerini almalarını sağlayacak 450’den fazla satış yeri var. Bu konuda, Wilson şunları söyledi:

Bir kullanıcı banka hesabını senkronize ettiğinde, ödüller otomatik olarak verilir. Hatırlanacak plastik kart yoktur ve müşteri veya iş için sürtünme olmaz. Tüketiciler, harcadıkları gibi, sorunsuz bir şekilde tasarruf edebilirler.

Incent, Blockchain teknolojisi kullanarak “servet inşa etmek” için çalışan bir şirket

Teklifin Ekim ayının başlarına kadar sürmesi bekleniyor. Bu, kişilerin bu promosyona katılması için birkaç gün daha kaldı. Ayrıca, kullanıcılar platforma abone olduklarında para çekme işlemi mümkün olacak. Avustralyalı kullanıcılar ayrıca, Gobbill ödeme şirketi ile yerel kripto borsası Cointree arasındaki bir ortaklığın ardından kripto para birimleri kullanarak faturalarını da ödeyebiliyorlar.

Basın açıklamasına göre, Avustralya’daki haneler benzin fiyatlarındaki artıştan etkileniyor. Bu, Suudi Arabistan’ın tüm dünya için önemli ekonomik önemi olan petrol en büyük rafinerisini etkileyen olayla ilgili. Yeni geri ödeme programı Avustralya’lıların petrol fiyatlarındaki fiyat artışından daha az etkilenmeleri sağlayacak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin