Bitcoin destansı boğa koşusunun neresinde? İşte 3 analistten 3 tahmin
Bitcoin destansı boğa koşusunun neresinde? İşte 3 analistten 3 tahmin

Bitcoin destansı boğa koşusunun neresinde? İşte 3 analistten 3 tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir çift kripto analisti Bitcoin’de yükselmeye başladı. Bakalım analistler BTC’de nasıl tahminler yapıyor..

Luke Martin: “Bitcoin 7.800 doların üzerinde kalırsa yükselir.”

Twitter’daki bir başka popüler kripto analisti olan Luke Martin, BTC’nin bundan sonra 9.000 dolara taşınabileceğine inandığını belirtti. Ancak analist Bitcoin 7.800 doların üzerinde kalamazsa tezinin geçersiz olacağı konusunda uyardı.

BTC9k yönünde yukarı yönlü bekliyor. Ancak Bitcoin 7.800 doların üzerinde kalamazsa tezinm geçersiz olacak.

PlanB: “Bitcoin yeni bir rallinin başlangıcında.”

Kripto topluluğunda Bitcoin’deki tahminleriyle iyi bilinen PlanB, yinelenen fiyat modellerini tanımlamak için kullanılan bir fraktal analizin Bitcoin’in yeni bir ralli başlangıcında olduğunu gösterdiğini söylüyor.

Image

Josh Rager: “Bitcoin’de aşağı yönlü potansiyel görünüyor. Ama BTC yükselecek”

Ancak tüm analistler bu kadar boğa değil. Josh Rager ayrıca, Bitcoin’in tarihsel fiyat hareketlerini geçen haftaki dalgalı düşüşle karşılaştırıyor, ancak daha aşağı yönlü potansiyelini görüyor. Rager’e göre, Bitcoin’ in 2013 yılındaki büyük geri çekilmesi %75 ‘e, son düşüşü ise şu ana kadar %42’ ye ulaştı. Ancak analist uzun vadede BTC’nin yükseleceğini belirtiyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin