featured

Bu altcoin’in yeni yükseltmesi ezberleri bozacak! İşte, fiyatı hareketlendirebilecek gelişmenin ayrıntıları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Zilliqa ağı şu anda ana ağına “v9.2” etiketli oyunun kurallarını değiştiren bir yükseltme alıyor.

altcoin ZIL

Yeni bir tweet’te Zilliqa ağı, 2.994.688 numaralı bloktan başlayan 9.2.0 sürümüne planlanan ana ağ yükseltmesinin şu anda devam ettiğini duyurdu.

Daha önceki bir duyuruya göre, Zilliqa ağının v9.2 ile ana ağına yönelik, daha yüksek performans sağlayan ve EVM uyumluluğunu genişleten büyük yükseltmesinin 5 Temmuz 08:00 UTC’de gerçekleşmesi planlandı. Ekip, beklenmedik durumlar için 24 saate kadar uzatma yaparak önümüzdeki sekiz saat içinde yükseltmenin tamamlanmasını öngörüyor.

Altcoin’in bu güncellemesi ile ağa, performansı ve zincirler arası işlevselliği artırmak için yeni özellikler dahil edilecektir. Yaklaşan geliştirmelerin ağ kullanıcılarına, geliştiricilere ve düğüm operatörlerine önemli faydalar sağlaması amaçlanmaktadır.

Yükseltme işlemi tamamlanır tamamlanmaz, Zilliqa ekibi güncellemeleri zamanında sunmayı taahhüt ediyor.

İşte değişiklikler

En önemli iyileştirmeler arasında, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile Zilliqa blockchain’i için özel olarak tasarlanmış olan Scilla arasındaki gelişmiş birlikte çalışabilirlik yer alıyor.

İyileştirmeler, ERC-20 ve ZRC-2 akıllı sözleşmelerini kullanarak yeni token’lar oluşturmayı, test etmeyi ve piyasaya sürmeyi kolaylaştıracak. Bu, sorunsuz zincirler arası etkileşimleri mümkün kılmaya yönelik kritik bir adımı işaret ediyor.

Diğer iyileştirmeler, üçüncü taraf EVM sözleşmeleri için geliştirilmiş test kapsamını ve Scilla sürüm 0.13.3’teki tüm mevcut Scilla sözleşmeleriyle tam geriye dönük uyumluluğunu içerir.

Yükseltme aynı zamanda hata düzeltmelerini, daha yüksek sunucu tarafı esnekliğini ve iyileştirilmiş genel ağ performansını içerir.

Güncellenmenin tamamlanmasının ardından altcoin’in fiyatında bir hareketlilik bekleniyor.

Bu geliştirmeler, ağı tüm kullanıcılar ve oyuncular için daha hızlı, daha verimli ve daha güvenli hâle getirmeyi amaçlamaktadır. v9.2, geliştiriciler için iyileştirilmiş geliştirme platformu uyumluluğunun yanı sıra iyi arama ve izleme özelliklerine sahip güncellenmiş bir kullanıcı arabirimi içerecektir. Yükseltme aynı zamanda, yeni özelliklere ve ürünlere erken erişim sağlayacak yeni bir Geliştirici Ağı’nın tanıtımına da işaret ediyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin