featured

Bu altcoin’in boğaları bu kez çok kararlı! İşte takip edilmesi gereken kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CRV, son 24 saat içinde %9 oranında bir sıçrama yaptı. Ayrıca %106’lik bir hacim artışı kaydeden CRV, 0,854 dolarda bulunan direnç noktasından keskin çıkış yaşadı. Bu kırılma, teorik olarak fiyatları genel bir trend çizgisine götürmesi gereken düşen kama modelinde yeni bir boğa döngüsünü tetikler. Ancak alıcılar, gerçek bir toparlanma rallisinin tetiklenmesi için kritik seviyenin kırılmasını beklemelidir.

CRV fiyatı, kama formasyonunun içinde kalana kadar aşağı doğru bir yol izleyecektir. Altcoin’in fiyatı, 20 günlük EMA seviyesinin üzerine çıktı.

CRV için gün içi işlem hacmi 62,1 milyon dolardır. Bu da %106’lık bir kazanç elde ettiği anlamına geliyor.

Günlük grafik, CRV fiyatının hâlâ düşen bir kama modelinin etkisi altında olduğunu gösteriyor. 13 ve 14 Ekim’de yüksek oynaklıkla karşı karşıya kalan kripto para birimlerinin çoğuna benzer şekilde, TÜFE verilerinin yayınlanmasıyla CRV fiyatı, modelin destek trend çizgisinin üzerinde devam etti.

Uzun bir reddetme mumu, destek noktasının yeniden test edilmesine sebep olabilir. Ayrıca, ilginç işlemler için güçlü bir satın alma sinyali sunar. Sonuç olarak, bu destek noktasından toparlanması ve 0,854 dolarda bulunan direnç noktasını kırması gerekiyor.

altcoin CRV grafik

Bu nedenle potansiyel ralli, 1 dolarda bulunan direnç noktasına ulaşılabilmesi için altcoin’in %12 oranında yükseliş kaydetmesi gerekiyor. Piyasa duyarlılığı düşüş eğilimini sürdürürse, CRV fiyatı tekrar trend çizgisinden aşağı dönecek ve düşüşünü uzatacaktır.

Bununla birlikte ilgilenen alıcılar, önceki yükseliş trendinin yeniden başladığını işaret edecek bir trend çizgisi kırılmasını beklemelidir. Teknik kuruluma göre, altcoin’in modeli tamamlayabilmesi için sırasıyla 1,1 dolar, 1,3 dolar ve 1,55 dolar seviyelerinin üzerinde kesin kapanışlar yapması gerekiyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Nötr çizgiye (%50) yakın günlük RSI eğimi, düşüş eğiliminin zayıfladığını gösteriyor. Ayrıca, nötr hattın üzerine bir geçiş, yükseliş teorisini destekleyecektir.

Bollinger Bantları: 0,854 dolar seviyesinin kırılması ile birlikte altcoin fiyatı, göstergenin orta çizgisinin üzerine sıçrayarak alıcıların trend kontrolünü ele geçirmek için mücadele ettiğini gösteriyor.

Düşük bir volatiliteye sahip olan CRV için mevcut trend boğaların lehine. Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1 dolar ve 1,3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,854 dolar ve 0,682 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin