featured

Bu altcoin’in volatilitesi sizi korkutmasın! Yüzde 14’lük yükseliş kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, dört saatlik grafikte çift dip formasyonuyla yükseliş görünümü veriyor. Aktif adresler Ekim ayında %64,43 oranında artarak potansiyel bir artışa işaret etti.

LTC, öngörülen %14’lük yükselişi gerçekleştirip 60,61 dolar seviyesine ulaşabilmek için 53 doların üzerinde kesin bir kapanış yapmalı.

Pazartesi günü çoğu kripto para birimi gibi LTC fiyatı da yeşil renkte. 51,92 dolara yükseliş, altcoin’in 48,38 dolar seviyesini kırmasının ardından geldi. Şimdi tüm gözler, 53 dolar seviyesinde. %14,13’lük bir yükseliş hareketi bu seviyenin kırılmasının ardından gelebilir. Bu kırılmanın ardından LTC fiyatı 60,61 dolara doğru gidebilir.

LTC yükselişe hazırlanıyor

Litecoin protokolünde işlem yapan benzersiz adreslerin sayısı Ekim ayında ikiye katlandı. Glassnode’dan gelen zincir üstü veriler, kohortun adreslerinin 8 Ekim’de 204,464’ten 530,164’e yükseldiğini gösteriyor.

Aşağıdaki tablodan Litecoin’in, herhangi bir noktadaki aktif adreslerin sayısıyla pozitif olarak ilişkisi görünüyor. Örneğin, metrikte Mayıs’ta 365,664’ten 213,205’e düşüşün yaşanmasının ardından altcoin’in fiyatı 69,04 dolardan 54,36 dolara geriledi.

Benzer şekilde, LTC fiyatı yeniden ivme kazanıp 10 Eylül’de 63,39 dolardan işlem görürken, aktif adres metriği 408,731’de zirve yaptı.

altcoin LTC grafik

Benzersiz adreslerin sayısındaki artış, özellikle arz dağıtımında olmak üzere yatırımcı faaliyeti tarafından yansıtılmaktadır. Santiment’e göre, 100 ile 1,000 arasında token tutan adresler son 30 günde yüzde 1,37 artarak 30,188’den 30,600’e çıktı. Yeniden benzer bir büyüme modeline tanık olundu.

Litecoin fiyatı kalkışa hazır

LTC fiyatı, 60,61 doları hedeflemesi sebebiyle yatırımcıların keskin hareketleri sonucunda güçlü bir volatilite dönemine giriş yapabilir. Bu nedenle yatırımcılar, dört saatlik grafikte yakında teyit edilecek bir çift dip formasyonunu göz önünde bulundurmalıdır.

Çift dip modeli, yatırımcıların kırılma noktasının üzerinde long pozisyonlar aradığı bir tersine dönüş oluşumudur. Bununla birlikte LTC, ilk önce 50 günlük SMA’da bulunan 53 dolarda bulunan direnç noktasıyla savaşmalıdır.

Teknik göstergelerden MACD, altcoin’in yükseliş anlatımına güven katıyor. Momentum endeksi ortalama çizgiyi geçtiğinde, daha fazla alıcı piyasaya girecek.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin