Bu altcoin'de düşüş durdurulamıyor! Nereye kadar devam edecek?
Bu altcoin'de düşüş durdurulamıyor! Nereye kadar devam edecek?

Bu altcoin’de düşüş durdurulamıyor! Nereye kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş pazar dalgalanmaya başladığından, Solana son 24 saatte neredeyse %6 değer kaybetti. Bitcoin 40.000 doların altında işlem görürken, Ethereum 3.000 dolarlık destek seviyesini kırdı. Küresel piyasa para birimi sınırı, geçen gün %6’lık bir düşüşün ardından 1,94 trilyon dolarda kaldı.

Solana, geçtiğimiz hafta boyunca tavan fiyatlarını kırdığı için grafiklerde kayda değer bir toparlanma göstermişti. Altcoin, geçtiğimiz hafta yaklaşık üç kez dolaştığı 110 dolar seviyesini tekrar ziyaret etmeyi başarmıştı. Son düşüşün ardından, dört saatlik grafikte görüldüğü gibi altcoin’in bir satışa tanık olması nedeniyle alıcılar piyasadan çıkmaya karar verdi.

Solana fiyat analizi: Dört saatlik grafik

Solana

Solana, yazım sırasında 100 dolar olarak fiyatlandırıldı. Altcoin, son 24 saat içinde değerinin %6’sını kaybetti. SOL, 18 Nisan’da keskin bir toparlanma kaydetti ve 110 dolarlık direnç işaretine meydan okudu.

Yazım sırasında, SOL en yakın destek seviyesi olan 96 doları hedefliyordu. Kripto para, azalan bir trend çizgisinde işlem görüyor, bu da SOL’nin aşağı yönlü yörüngesinde devam edebileceğini gösteriyor. Dört saatlik grafik, Solana’nın bir fiyat düzeltmesinden geçtiğini gösteriyor.

Ayılar hakimiyet kurmaya devam ederse, Solana hemen %4’lük bir düşüş kaydedebilir. 96 dolar fiyat seviyesinden bir düşüş, fiyatları 87 dolara itebilir ve sonunda %18’lik bir değer kaybına uğrayarak 80 dolara düşebilir. İşlem hacmi düştü ancak yeşildeydi, bu da yazım sırasında satın alma baskısının arttığı anlamına gelebilir.

Teknik analiz

Solana

18 Nisan’da altcoin yükseldiğinde Solana bir satın alma baskısı yaşadı. Yazma sırasında, kripto para bir satıcı fazlasına tanık oldu.

Göreceli Güç Endeksi’nde gösterge, artan satış gücünün göstergesi olan yarım çizginin altında görüldü, ancak RSI’da hafif bir artış oldu. Bu artış, satın alma gücünün sonraki ticaret seanslarında artacağı anlamına gelebilir. 20-SMA’da SOL, 20-SMA çizgisinin altına yerleştirildi. Bu, piyasadaki fiyat momentumunu yönlendiren satıcılara atıfta bulundu.

Solana

Solana, yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi sürekli bir fiyat düzeltmesindeydi. Piyasa momentumunun belirlenmesinden sorumlu olan MACD, piyasada düşüş eğilimi gösterdi. Yukarıda belirtilen göstergede, altcoin düşüş eğilimi gösterdi.

Ayrıca, SOL’nin negatif bir fiyat hareketinde devam edeceğini belirten küçük kırmızı histogramlar da gösterdi. Şu anda Solana’ya yatırım yapmak akıllıca bir karar gibi görünmüyor. Kripto paranın biraz dinlenmesi için 110 dolarlık fiyat işaretinin üzerine çıkması ve önemli bir süre boyunca işlem görmesi gerekiyordu.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin