featured

Bu altcoin, yüzde 33’lük rallisi ile kripto piyasasındaki yükselişe liderlik ediyor! İşte, nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası geçen haftanın yüksek seviyelerinden gerilerken, Kaspa (KAS) bugün gözle görülür şekilde altcoin yükselişine liderlik ediyor. Son 24 saatte %1,34 oranında değer kazanan altcoin’in haftalık grafikteki kârı ise %33’ün üzerine çıktı. Bu olumlu hareket sonucunda da mevcut fiyatı olan 0,02577 dolar seviyesine yükseldi.

altcoin KAS

Yükselişin sebebi ne?

Kaspa (KAS), son zamanlarda büyüme eğilimleriyle manşetlere girdi. Ayrıca mevcut ralli, protokolle ilgili bir başka etkileyici dönüm noktası tarafından körükleniyor. Twitter sayfasında da açıklandığı gibi Kaspa, hızı bir BPS’ye sabitlenmiş bir protokolden şimdi 10 BPS kaydeden bir protokole geçiş yaptı.

İşlem hızındaki bu büyük sıçrama, Ethereum (ETH), Cardano (ADA) gibi yerleşik Layer 1 protokolleri dahil olmak üzere Web3.0 dünyasındaki önemli rakiplerden daha fazla pazar payı elde edecek gibi göründüğü için protokol için oyunun kurallarını değiştirebilir. Rakipleri arasında bulunan bir diğer altcoin ise Solana’dır.

Kaspa, üzerine inşa etmek isteyen merkezi olmayan uygulamaların etkileyici çalışma sürelerinin ortasında yüksek performansla övünebileceği yeni bir döneme girdi. Kaspa yükseltmesinin bir diğer önemli noktası, temel teknolojik çerçevesi GHOSTDAG protokolü sayesinde mümkün olan düşük ücretleridir.

Son gelişmeler, Kaspa topluluğunu adeta büyüledi. Bu yüzden altcoin’in geçen haftadan bu yana devam ettirdiği rallisi daha da hızlanabilir.

Kripto piyasasında neler oluyor?

Kripto piyasasının tamamı, birleşik endüstri kapitalizasyonunun neredeyse %50’sini kontrol eden Bitcoin’e hâlâ yüksek oranda bağımlı.

Birçoğu Bitcoin ile olan sıkı korelasyonlarından sıyrılamazken, bazı altcoin’ler ara sıra yükseliş canlılığını sürdürmek için önemli girişimlerde bulunuyorlar. Bu doğal ihtiyaç, Kaspa gibi protokollerin sürekli olarak yenilik yapmasının ve onlara genel olarak rekabet avantajı sağlayabilecek yeni ürünler, hizmetler ve teknolojiler sunmasının nedenidir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin