featured

ADA grafiğindeki düşüş eğilimi endişe yaratıyor! Boğaların gücü tükendi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, önemli bir yükseliş hareketinin ardından şu anda durgun görünüyor. Alıcılar da hareketin durgunlaşmasının ardından bir mola vermiş gibiler.

ADA için destek 0,28 dolarda iken, direnç noktaları ise 0,32 dolar ve 0,35 dolar seviyelerinde bulunuyor.

ADA, alıcıların fiyatı yükseltmeyi başaramamasının ardından 0,28 dolarda bulunan seviyeyi destek olarak yeniden onayladı. Bu, bir hafta öncesine göre fiyattaki hızlı artış göz önüne alındığında normal bir geri çekilmedir.

ADA

Yükseliş eğilimini sürdürmek için fiyatın burada tutunması gerekiyor. Aksi takdirde satıcılar fiyat hareketinin kontrolünü yeniden ele geçirebilirler.

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim hafta sonu azaldı. Ayrıca yatırımcılar şu anda herhangi bir belirleyici hamle yapmakla pek ilgilenmiyor gibi görünüyor.

RSI: Günlük grafikteki RSI, henüz 50 işaretine ulaşamadı ve eğilim hâlâ aşağı yönlü. Eğer 50 işaretinin üstüne bir yükseliş gerçekleşmezse ayılar piyasaya geri dönebilir.

MACD: Günlük MACD yükseliş eğilimi gösterirken, histogram düzleşiyor. Alıcılar yakında geri dönmezse, MACD düşmeye başlayabilir.

ADA fiyatı için mevcut önyargı nötrdür. Gözde altcoin’in büyük bir hamle yapılmadan önce kilit destekte kalmaya devam etmesi muhtemeldir. Alıcılar fiyatı kısa vadede kontrol etmeye devam edebilirse bir sonraki kilit direnç olan 0,32 dolara doğru bir yükseliş başlayabilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin