featured

Ayıların hâkimiyeti gözünüzü korkutmasın: Bu altcoin, yeniden yükselişe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot (DOT), bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. DOT için direnç 5,46 dolarda iken, destek noktası ise 5,10 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ayıların bir kez daha piyasanın kontrolü ele geçirmesinin ardından fiyat kayda değer bir düşüş yaşadı. Üç gündür devam eden kesintisiz yükseliş faaliyetinin ardından fiyat fonksiyonu dengesiz hâle geldi ve düşmeye başladı. Bugün altcoin, 5,30 dolara kadar düştü. Fiyattaki bu değişikliğin ardından ayılar şu anda hâkimiyetlerini korumaya devam ediyor. Eğer aşağı yönlü baskı devam ederse önümüzdeki saatlerde daha büyük kayıplar gerçekleşebilir. Ancak, tarihsel fiyat hareketine baktığımızda trendin boğaların lehine dönme olasılığının da yüksek olduğu görülüyor.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikteki teknik analiz, altcoin’in düşüş trendinde işlem gördüğünü gösteriyor. 24 saatlik trendler son birkaç haftadır istikrarlı bir şekilde dalgalansa da, mevcut trend ayılar için oldukça elverişli görünüyor. DOT, son birkaç gündür yükselişteydi. Bu da en azından çok düşük fiyatlara dokunulmasının önüne geçti.

Bununla birlikte, son 24 saatte %2,25’lik bir kayıp gerçekleşti. Bir günlük fiyat grafiğindeki 5,35 dolar seviyesi, hareketli ortalama (MA) ile çakışmaktadır.

DOT

Altcoin’in volatilitesi zamanla arttı. Sonuç olarak, mevcut gerilemenin uzun süre devam etmeyeceğini varsaymak mantıklıdır. Bollinger Bantları’nın üst bandı direnci temsil eden 6,10 dolarda iken, alt bant ise desteği temsil eden 5,10 dolar seviyesinde bulunuyor. Mevcut düşüş trendi nedeniyle, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 35’e kadar düştü. Bu da piyasadaki satış faaliyetlerinin yoğunluğuna işaret eder.

DOT 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde DOT fiyatının düşüş eğilimi içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Destek noktası yeniden kritik bir önem taşımaya başladı. Fiyatın, SMA 50 eğrisinin altına geçmesinin ardından hareketli ortalama gösterge değeri şu anda 5,35 dolar seviyesine yerleşti.

altcoin DOT

4 saatlik grafikteki Bollinger Bantları’nın üst bandı 5,43 dolarda iken, alt bandı ise 5,29 dolarda bulunuyor. RSI değeri bir kez daha yükseliyor ve şu anda 41 işaretinde işlem görüyor. Satın alma faaliyetlerinin artmaya başlaması ile bu değer de yükselecektir.

Sonuç olarak

DOT fiyat analizinde sonuç olarak, fiyatın toparlanması beklendiği için altcoin’in yakın vadede yeniden yükselişe geçeceği söylenebilir Satın alma faaliyetlerinin yeniden başlamasına rağmen, yine de ayılar fiyatı 5,29 dolar seviyesine düşürmeyi başardı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin