featured

Kripto balinasından büyük ARB hareketliliği: Milyonlarca dolarlık işlemin fiyata etkisi büyük oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ARB bugün, büyük bir balina hareketliliği ile gündeme geliyor. Bir kripto balinası, popüler takas platformu Binance’te zamanlanmış işlemler yoluyla ARB token’ları satın almaya devam ediyor. 2,5 milyon adet token satın alan bu balina, piyasada ve ARB’nin değerinde önemli bir hareketliliğe neden oldu.

 

Büyük balina ARB biriktiriyor

Bu hareketliliği gerçekleştiren balina dört gün önce bir adres (0x37bF2A67c4c2C492d582f59AdEB5186719De738f) oluşturdu. Böylece Binance’ten o sırada yaklaşık 1,76 milyon dolar değerinde olan 1,5 milyon adet ARB token’ı satın aldı. Böylece token başına ortalama 1,07 dolardan satın alma işlemi tamamlanmış oldu.

balina ARB

13 saat önce bu balina, Binance’te bir hareketlilik daha kaydetti. Bu sefer yaklaşık 1,18 milyon dolar değerinde 1 milyon adet ARB token’ı satın aldı. Şu an itibariyle, bu balina yatırımcısı, yaklaşık 3,01 milyon dolar değerinde, 2,5 milyon token’dan oluşan etkileyici bir portföye sahiptir. Bu token’ların ortalama satın alma fiyatı yaklaşık 1,13 dolardır.

Arbitrum, iki hafta önce airdrop gerçekleştirdi. Bu airdrop ile 131 DAO adresine 118 milyon dolar değerinde yaklaşık 90,15 milyon token dağıtıldı. Lookonchain’in bildirdiğine göre, TRIDENT adlı bir balina 131,345 adet token satarak ARB fiyatı üzerinde olumsuz bir etki bıraktı.

Fiyat analizi

Bir milyon doları aşan bu stratejik işlem, yatırımcının altcoin’in gelecekteki potansiyeline olan güvenini gösteriyor. Fiyat, tüm zamanların en düşük seviyesi olan 1,06 dolara dokunduktan yalnızca 7 gün sonra %12,91’lik etkileyici bir ralli kaydetti.

Balina yatırımcısının birikim stratejisi dikkatlerden kaçmadı. Bu stratejisi ile kripto para topluluğunda dikkat çekerken bazı spekülasyonlara da yol açtı. Bu artan odaklanma, altcoin’in fiyatı üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olmuştur.

Şu anda ARB, CoinMarketCap verilerine göre 1,1928 dolar civarında işlem görüyor. Balinaların ilgisinin devam etmesi ile birlikte yukarı yönlü hareketin devam etmesi bekleniyor. Kripto para biriminin piyasa değeri 1,520,777,905 dolar iken, son 24 saatteki işlem hacmi ise 310,180,970 dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin