featured

Bu altcoin, yatırımcı adres sayısında yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Yeni yılda fiyat hareketlenebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, fiyatını yükseltebilecek bir gelişme ile karşı karşıya. Zincir üstü veriler, köpekbalıkları ve balinaların birleşik Litecoin adres sayısı şu anda 2 yılın en yüksek seviyesinde.

Altcoin’in hedefi yüksek

Zincir üstü analitik firması Santiment’in verilerine göre LTC, bu büyük adreslerin popülasyonu artmaya başladığından beri güçlü bir şekilde yükseliyor. Buradaki ilgili gösterge, şu anda piyasadaki her bir cüzdan grubuna ait kaç adresin (veya sahibinin) olduğunu söyleyen “Litecoin Tedarik Dağılımı”dır.

Adresler, şu anda tuttukları toplam token sayısına göre bu cüzdan gruplarına konur. Örneğin, 1-10 token bandı, şu anda 1 ile 10 adet LTC tutan tüm adresleri içerir. Bu bant için Tedarik Dağıtımı metriği daha sonra şu anda piyasada bulunan bu tür adreslerin toplam miktarını ölçecektir.

Şimdi, mevcut tartışmadaki ilgili cüzdan grupları, en az 1,000 adet LTC token’ına sahip olanlardır. Burada bir üst sınır olmadığı için bu miktardan sonsuza kadar tüm bakiyeler üst üste istiflenir. İşte Litecoin adres bantları için Tedarik Dağıtım tablosu:

altcoin LTC grafik

Yukarıdaki grafiğin de gösterdiği gibi, bu aralığa düşen Litecoin adresleri için göstergenin değeri 2022 Mayıs ayından bu yana yükseliyor. Cüzdanlarında 1,000 veya daha fazla token bulunduranlar köpek balıkları ve balinalardır. Dolayısıyla bu yükseliş trendi, büyük yatırımcıların toplam sayısının son birkaç ayda arttığı anlamına gelir.

Kısa bir süre önce, bu sahiplerin adres sayısı 4,232’ye ulaştı. Bu, iki yıldan fazla bir süre içinde kaydedilen en yüksek değerdir. Grafikte, köpekbalıkları ve balinaların sayısı artarken (ve dolayısıyla birikim devam ederken), LTC/BTC oranının %130’dan fazla bir artış gördüğü de görülüyor.

Bu birikim son zamanlarda yavaşlamamış gibi göründüğü için, altcoin’in fiyatı 2023 yılında daha fazla değer kazanabilir. LTC’nin arzının yarıya indirilmesi planlanıyor. Bu, gelecek yılın Ağustos ayında gerçekleşecek ve tarihsel olarak fiyat üzerinde de yükseliş etkisi yaratacak.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 67 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 7 gün içinde %4 oranında değer kazandığı anlamına gelmektedir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin