featured

Yatırımcılar büyük potansiyel görüyor: Bu altcoin uzun vadede çok kazandırabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Arbitrum (ARB), bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş eğilimi gösteriyor. ARB için destek 1,06 dolarda iken, direnç noktası ise 1,113 dolar seviyesinde bulunuyor.

Arbitrum fiyat analizi, bugün yükselişe işaret ederken bu yazının yazıldığı sırada 1,1125 dolar civarında işlem görüyor. Bu, alıcıların piyasanın kontrolünü elinde tuttuğunu gösterdiği için boğalar için iyi bir işaret. Çünkü, ayılar fiyatı 1,06 doların altına çekemedi. Yani, bu seviyede güçlü bir destek var. ARB fiyatı son zamanlarda %1,35’in üzerinde arttı. Böylece 1,06 dolardaki destek noktasının üzerine çıkmayı başardı. Ek olarak, son yükseliş trendine işlem hacmindeki artış eşlik etti.

İşlem hacmindeki artıştan da anlaşılacağı üzere yatırımcıların ilgisi artmış durumda. Bu da beklentinin yükseliş yönünde olduğunun bir işaretidir. ARB için 24 saatlik işlem hacmi şu anda 437 milyon dolar iken piyasa değeri ise 1,41 milyar dolar.

Bununla birlikte son düzeltmeye rağmen, altcoin için genel piyasa duyarlılığı olumlu kalmaya devam ediyor. Yatırımcılar Arbitrum’un uzun vadede çok fazla potansiyele sahip olduğuna inandıkları için, satın almaya ve token’ları ellerinde tutmak istiyor.

ARB 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, altcoin’in son zamanlarda uzun vadeli bir düşüş trendinden çıktığını gösteriyor. Yani, boğalar yakın zamanda piyasa kontrolünü eline aldı. Geçen hafta, birkaç kısa vadeli düzeltme ile çoğunlukla düşüş eğilimi vardı. Ancak boğalar geri dönüş yapmayı ve fiyatları yükseltmeyi başardı. Boğalar, 1,08 dolar civarında düşüş baskısı ile karşılaştıktan sonra ARB piyasalarının kontrolünü ele geçirdi. O zamandan beri de fiyat yükseliş trendinde işlem görüyor.

altcoin ARB grafik

Teknik göstergelerden RSI, şu anda 36,60 işaretinde aşırı satım bölgesinde işlem görüyor. Ek olarak, altcoin’in fiyatı hareketli ortalamanın üzerinde ve hacim artıyor. Bu da kripto para biriminin mevcut yükseliş trendini koruyabileceğini gösteriyor. Fiyat, Bollinger Bantları’nın üst bandının yakınında işlem görüyor. Bu da ARB fiyatının yüksek seviyelerde satış baskısıyla karşı karşıya kalabileceğini gösteriyor.

ARB 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

ARB için 4 saatlik fiyat grafiğindeki teknik analiz fiyatın hâlâ yükseliş eğiliminde işlem gördüğünü gösteriyor. Boğalar, 1,06 dolardaki kritik destek noktasını geçebildiği için önümüzdeki günlerde daha fazla kazanç elde edilebilir. Yani, alıcılar kısa vadede piyasayı kontrol etmeye devam edebilir.

4 saatlik fiyat grafiğindeki hareketli ortalama, yükseliş işareti olan 1,0969 dolar seviyesinde bulunuyor. Bollinger Bantları’ının üst bandı 1,1760 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin’in fiyatı üst banda doğru hareket ederken, alt bant da 1,0565 dolarda bulunuyor.

Sonuç olarak

ARB fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in gelecekte daha fazla fiyat artışı için yüksek bir potansiyele sahip olduğu söylenebilir. Piyasaya hâkim olan yükseliş trendi nedeniyle fiyat bugün yükseliş trendi içinde işlem gördü. Eğer satın alma ivmesi devam ederse ARB 1,113 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin