featured

ADA fiyatı için yükseliş umutları geri döndü! Ağdaki son gelişmelerin katkısı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, boğalar düşüş bölgesinden çıkmaya çalışırken bugün biraz değer kazandı. İşlem hacmi %15’in üzerinde düştü, ancak fiyatı bir konsolidasyon aşamasına girdi.

ADA, 7 günün en düşük seviyesi olan 0,3512 doların üzerinde işlem görüyor. Bu da 7 günün en yüksek seviyesi olan 0,3967 dolara dönüşün mümkün olduğunu gösteriyor.

Fiyat analizi:

Gözde altcoin, bugün yatay bir trendde işlem görüyor. Boğalar onu bir yükseliş trendine sokmaya çalışırken fiyat 200 günlük Basit Hareketli Ortalamanın (SMA) üzerinde kalıyor. Son üç gündeki fiyat hareketi, ayıların ve boğaların piyasada eşit söz hakkına sahip olduğunu gösteriyor. Ancak, fiyat hâlâ 50 günlük SMA’nın altında işlem görüyor.

Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr bölgede 40,70 işaretinde ve şu anda yukarı doğru hareket ediyor. RSI, önümüzdeki günlerde boğaların fiyat hareketini yeniden kontrol etmeye başlayabileceğini gösteriyor.

MACD sinyal çizgisinin altında ve negatif değerler gösteriyor. Histogram çubukları olası bir toparlanmaya işaret ediyor olsa da, şu anda mevcut eğilim aşağı yönde.

ADA, birkaç gün boyunca 0,3606 dolar fiyat seviyesinde güçlü bir destek buldu. Bu, bir sonraki destek olan 0,3453 dolara düşmesini engelledi.

ADA

Tarihsel davranışına bağlı olarak, muhtemelen bu destek noktasından çıkarak 0,3767 dolardaki direnci kıracak. Bu durumda, sıradaki direnç olan 0,3945 dolar seviyesini test edilebilir.

Cardano ağında neler oluyor?

Cardano, topluluğuna fayda sağlayan yenilikçi ağ geliştirmelerine kendini adamış ünlü bir blockchain’dir.

Son Hydra yükseltmesi, fiyatı iyileştirebilecek gelişmelerden bir tanesidir.

Önde gelen Cardano geliştiricileri Input Output’a göre Hydra, ağ ölçeklenebilirliğini iyileştirmek için oluşturulmuş bir protokoldür. Orijinal on-chain deftere benzer şekilde küçük bir topluluk için zincir dışı bir mini defter olarak işlev görür. Ancak hızı en üst düzeye çıkarır ve uygun maliyetlidir.

Hydra; kullanıcılarla etkileşimde bulunmak, banka havaleleri, NFT açık artırmaları ve ödemeler gibi işlemleri gerçekleştirmek için akıllı sözleşmeler kullanır.

Hydra Head ölçeklenebilirdir. Ayrıca uygulamaları, ana yük zincirini hafifleterek ve iş hacmini iyileştirerek zincir dışı çalışabilir. Aynı zamanda işlemleri, ana zincir olan Cardano Layer 1 (L1) işlemlerinden daha hızlıdır.

Cardano geliştiricisi Sebastian Nagel, Cardano’nun ilk ana ağ uyumlu Hydra düğümü olan 0.10.0 sürümünü başlattığını açıkladı.

Negel, API’nin ilk tur kullanıcı isteklerini karşılamak için güncellendiğini de kaydetti. Ayrıca topluluk için Hydra Head Yol Haritası için bir bağlantı yayınladı.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin