Balinalar bu 2 kripto para için daldı! Dipten alım sürüyor
Balinalar bu 2 kripto para için daldı! Dipten alım sürüyor

Balinalar bu 2 kripto para için daldı! Dipten alım sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats verilerine göre MATIC ve Uniswap, son 24 saatte satın alınan ilk 10 token arasında yer alıyor. 10 Şubat’taki piyasa düzeltmesinin ardından, tokenlerin çoğu kırmızıda işlem görüyordu.

Bitcoin ve altcoinler düştükçe piyasa hafif bir düzeltme gördü ve 24 saatlik likidasyonlar toplam 192,77 milyon dolar oldu. Beklenenden yüksek gelen ABD enflasyon verileri piyasaları düşük işlem yapmaya zorladı.

Image

Piyasa duyarlılığını ölçen Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi şu anda “nötr” durumda ve bu da tüccarların düşüşten etkilenmediğini gösteriyor.

Bu arada, MATIC ve Uniswap’ın 24 saat içinde satın alınan ilk 10 token arasında yer almasıyla yatırımcılar, favori kripto paralarını biriktirmek için zamanı iyi kullandılar. İki token aynı zamanda en çok kullanılan akıllı sözleşmeler arasında yer alıyor. Shiba Inu, balinalar arasında en büyük holding olmaya devam ederken, Uniswap en yaygın tutulan kripto para konumunda.

Kripto para piyasası toparlanmaya çalışıyor

Federal Rezerv’in hızla artan enflasyonu açıklamasıyla faiz artırmının yakın olduğu söylentileri dolaşmaya başladı. Piyasalar bu söylentiler nedeniyle gerildi.

Yazı yazılırken, Bitcoin ve altcoinler, son 24 saat içindeki kayıplarını azaltmaya çalışıyordu. Toplam piyasa değeri kabaca 1,98 trilyon dolara geri yükseldi. Bitcoin şu anda 43.717 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin