Dikkat: Bu altcoin satış baskısı altında! Düşüş derinleşebilir
Dikkat: Bu altcoin satış baskısı altında! Düşüş derinleşebilir

Dikkat: Bu altcoin satış baskısı altında! Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyat analizi, altcoin’in değerindeki düşüş eğilimini yansıtıyor. Piyasa geçen hafta düşüş eğilimindeydi ve bugün koşullar bir kez daha ayıların lehine döndü. Satış baskısı hâlâ sürüyor ve bunun sonucunda altcoin’in değeri 127,2 dolara düştü. İyileşme için bazı şanslar bulunmasına rağmen piyasa baskısı bir bütün olarak çok güçlü görünüyor.

Litecoin fiyat analizi

Bir günlük Litecoin fiyat analizi, üst üste iki gündür yoğunlaşmaya devam eden satış momentumu nedeniyle bugünkü düşüş eğilimini doğruluyor. Durum son bir haftadır ayılar için oldukça elverişli ilerliyor ve fiyat son 24 saatte de keskin bir düşüş yaşadı. Şu anda, LTC/USD’nin piyasa değeri son 24 saatte neredeyse yüzde 2,1 değer kaybederek 127,2 dolar seviyesinde ve düşüş trendi devam ederse daha fazla kayıp beklenebilir.

Litecoin price analysis: LTC value depreciates to $127 as bears strike 1

Bollinger bantları, LTC/USD için yüksek oynaklık gösteriyor. Şu anda, Bollinger bantları göstergesinin üst ucu, en güçlü direnci temsil eden 142,9 dolarlık bir değer gösterirken, alt ucu, en güçlü desteği temsil eden 104 dolarlık bir değer gösteriyor. Aynı zamanda, Bollinger bantlarının ortalaması ise 123,5 dolarda bulunuyor.

SMA 20, SMA 50’nin üzerinde işlem görmeye devam ederken, bir günlük fiyat grafiğinde bulunan hareketli ortalama (MA) değeri 129,3 dolarda duruyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru, son düşüş nedeniyle endeks 50’ye düştü, ancak göstergenin aşağı eğrisi çok dik değil.

Altcoin’deki on gelişmeler

Saatlik Litecoin fiyat analizi, piyasa için düşüş eğilimini doğruluyor. Fiyat fonksiyonu dünden beri düşüşte. Fiyat değerindeki açığa rağmen, son dört saatte gözlenen yükselişe geri dönüş bir olumlu işaret oldu. Fiyat seviyesi biraz toparlandı, ancak trenddeki düşüş hakimiyeti sürüyor ve fiyat tekrar düzeltmeye girebilir. Bununla birlikte son destek, fiyat seviyesini 127,6 dolara çıkardı. Hareketli ortalama değeri ise 128,8 dolar konumunda bulunuyor.

Litecoin price analysis: LTC value depreciates to $127 as bears strike 2

Volatilitenin yüksek olması, yaklaşan piyasa trendleriyle ilgili oldukça cesaret verici bir haber ve düşüş eğiliminin yoğunlaşacağı korkusuyla birlikte bir yükseliş dönüşü mümkün görünüyor. Bollinger bantının değerleri şöyle; üst değer 133 dolar, alt değer ise 122 dolar. Bu seviyeler yüksek oynaklığa işaret ediyor. 4 saatlik grafikteki son yükseliş baskısından sonra RSI puanı 47.

LTC/USD için teknik göstergelerin çoğu satış sinyali veriyor çünkü düşüş trendi art arda ikinci gün de piyasaya hâkim. Toplam 26 teknik göstergeden dokuzu nötr, 13’ü satış sinyali veriyor ve yalnızca dört gösterge alım sinyali veriyor, bu nedenle altcoin, genel olarak düşüş yönünde gözüküyor.

Altcoin için fiyat tahmini

Yukarıdaki bir günlük ve dört saatlik Litecoin fiyat analizi, gün için güçlü bir düşüş eğilimi öngörüyor. Sürekli düşüşün altcoin’in birim değerini 127,2 dolara indirmesi nedeniyle piyasa geçen hafta düşüş baskısı altında kaldı. Bununla birlikte, saatlik fiyat analizi, LTC için desteğin görünümünü gösteriyor, ancak piyasa baskısı hâlâ fiyat işlevi üzerinde ağırlıkta ve bu da ayıların hakimiyetini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin