altcoin

Bu altcoin piyasadaki gerilemenin ortasında boğa sinyali veriyor: İşte ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası ve altcoinler haftayı düşüşle açtı ve birleşik kripto piyasa değeri son 24 saat içinde yüzde 1,98’lik bir düşüşün ardından 1,18 trilyon dolara kadar geriledi. Bir dizi altcoin bu ayı koşularından etkilendi ve XRP de onların liginde yer alıyor. XRP coin yüzde 0,85 düşüşle 0,4857 dolar fiyattan el değiştirerek yeni zirvelere doğru istikrarlı yükseliş hırsını kırdı.

Tahakkuk eden kayıplar şimdilik nispeten hafif görünse de haftalık düşüşü yüzde 1,74 oranında genişletti. XRP’de farklı fiyat hareketleri nadir değildir, ancak devam eden bu fiyat düşüşünün ortasında, kripto para birimi etkileyici işlem hacmiyle büyüme için bir yükseliş durumu sergiliyor.

altcoin

Bir gecede, altcoinin satın alma ivmesi yüzde 9,15 artışla 765 milyon dolara yükseldi. İşlem hacmindeki büyüme, çok amaçlı bir yardımcı varlık olarak XRP’ye olan ilginin devam ettiği gerçeği de dâhil olmak üzere birçok şeyin göstergesidir.

Altcoinin fiyatı, daha geniş piyasa eğilimi nedeniyle bu yükseliş hissini yansıtmasa da bu noktadan itibaren büyüme eğilimini tersine çevirmek, satın alma temposunun sürdürülmesi durumunda daha kolay olacaktır.

XRP büyümesini destekleyen temeller

Eski bir altcoin olan XRP, dijital para biriminin büyümesi için olumlu bir eğilim sağlamak üzere doğru temel teknolojiye sahiptir. Sınır ötesi verimli ödeme işlemlerini kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır ve bunu Ripple’ın tescilli teknolojileri aracılığıyla çok iyi bir şekilde yapmıştır.

XRP

Piyasa uzmanları tarafından XRP’nin büyümesini sağlayabilecek önemli bir öngörü, Ripple v. SEC yasal mücadelesinin sonuçlanmasıdır. Çok beklenen özet kararın Ripple Labs ve XRP lehine olması durumunda, kripto para biriminin insanları XRP’ye yönlendireceği için parabolik bir solo koşuyu körükleme olasılığı yüksektir.

XRP Ledger tarafından desteklenen yeni akıllı sözleşme yenilikleri de orta ve uzun vadede büyümeyi hızlandırabilecek olumlu bir tetikleyicidir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin