featured

Bitcoin ralli beklentisi büyüyor: İşte tecrübeli analist Tone Vays’in BTC için çarpıcı hedefleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Deneyimli kripto tüccarı Tone Vays, Bitcoin (BTC) için yaklaşan rallileri tahmin ediyor ve kripto kralının tam yükseliş modunda olduğunu söylüyor. Yeni bir strateji oturumunda deneyimli analist, 123.000 YouTube abonesine sahip ve piyasa değerine göre en büyük kripto varlığının yukarı doğru patlamaya hazır olduğuna dair işaretler verdiğini söylüyor.

“Önümüzdeki 12 saat içinde çökeceğimizden şüpheliyim, bu yüzden [bir sonraki] mum yeşil bir yıldız mumu olacak ve umarım bu bizi yeni bir yüksek salınıma sokacaktır.

 

Son yeşil yıldız mumu tüm gök gürültüsünü aldı. Şimdi, gök gürültüsünün çoğu resmi olarak alınıp satılabilir bir mum olmayan ters mumda gerçekleşecek, ancak hareketli ortalamalar yükseliş bölgesine geçiyor ve haftalık grafik artık Consensio’ya göre tam yükseliş modunda.”

 

Bitcoin
Kaynak: Tone Vays/YouTube

Bitcoin 55.000 dolara çıkabilir!

Consensio alım satım sistemi, bir varlığın momentumunu belirlemek ve pozisyon boyutunu belirlemek için üç farklı hareketli ortalama kullanır. Tüccarın grafiğine bakıldığında, ilk hedefine doğru yaklaşık 34.000 dolarlık bir Bitcoin rallisi öngördüğü görülüyor. Bitcoin’in ilk hedefinin üzerine çıkması durumunda Vays, BTC’nin 55.000 dolara kadar yükselebileceğini öne sürüyor.

Vays BTC’de yükseliş eğiliminde olsa da Bitcoin’in günlük grafiğinin kripto kralı için ufukta bir konsolidasyon dönemi olduğunu gösterdiğini söylüyor.

“Günlük grafik bir MRI (momentum tersine çevirme göstergesi) tepesinde, bu nedenle son 24 saat karınızı almak için iyi bir zamandı. Yepyeni bir mum başlattık. Bir ila dört mumluk bir düzeltme bekliyorum, ancak bu düzeltme kesinlikle konsolidasyon olabilir ve ben konsolidasyona daha çok eğiliyorum.

Bence burada 30.000 doları tutacağız ama S&P 500’e dikkat edin… Günlük S&P 500’ün aslında yüzde 5 kadar, belki yüzde 3 kadar daha düşerek 4.275 bölgesine inecek yeri var, yani [bu] haftanın çoğunda düşebilir ve bu da Bitcoin’i biraz aşağı çekebilir.”

Bitcoin, son 24 saatte yaklaşık yüzde 1,50 düşüşle, yazı yazıldığı sırada 30.173 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin