featured

Bu altcoin, yakın vadede iyi bir satın alma fırsatı sunuyor! İşte takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan TRX son birkaç günde yüksek oynaklık gördü. Daha düşük zaman dilimi çizelgeleri, TRX için daha fazla kazanımın muhtemel olduğunu gösteriyor.

TÜFE verilerinin yayınlanması ile Bitcoin ve piyasanın geri kalanının dramatik bir şekilde düştüğünü gördük. Ancak birkaç saat sonra toparlandı. Kripto piyasasındaki birçok varlık, kayıplarını telafi edebildi. TRON, 0,059 dolardan 0,065 dolara yükseldiği için başarılı olanlardan bir tanesi oldu.

Altcoin’i neler bekliyor?

Daha yüksek zaman dilimlerinde TRX, yakın zamanda Eylül ortasından itibaren en düşük seviyenin üzerine çıkmasının sonra yükseliş yapısına sahipti. Ancak, eğilim Mayıs ayından bu yana aşağı yönlü. TRX 0,065 doları destek noktasına çevirebilseydi bu değişebilirdi.

altcoin TRX

1 saatlik zaman diliminde, bir dizi önemli yatay seviye tespit edildi. 0,062 doları geçen güçlü hareketin ardından altcoin, bu zaman diliminde yükselişe geçti. Bu yazının yazıldığı sırada fiyat, 0,063 dolar seviyesine doğru düşüyordu.

Nötr 50’nin altındaki bir RSI düşüşüyle ​​birlikte 0,063 doların altında bir kapanış, satıcıların bir kez daha baskın olduğuna dair erken bir sinyal olabilir. Bu yazının yazıldığı sırada RSI, 56 işaretinde olduğu için yükseliş momentumu gösteriyor.

A/D göstergesi geçen hafta boyunca bir dizi daha yüksek dip oluşturdu. Bu, TRX’in son günlerde gördüğü keskin fiyat düşüşlerine rağmen, satın alma hacminin satış hacminden çok daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Boğalar ve ayılar kontrol için savaşırken, 0,0633 dolar ile 0.065 dolar arasındaki bölge, önümüzdeki birkaç saat içinde destek ve direnç görevi görebilir. Bitcoin bir veya iki gün içinde 19,000 doların üzerinde kalmayı başarırsa altcoin, daha yüksek bir hareket için gereken ivmeyi bulabilir.

Bu işten kimler kârlı?

Coinglass verileri, son 24 saat içinde long pozisyonların hafif bir avantaja sahip olduğunu gösterdi. Bu, Binance’deki fonlama oranının bir önceki işlem gününde pozitif olduğu fonlama oranına da yansıdı.

Bu, daha fazla piyasa katılımcısının düşüşten ziyade yükseliş pozisyonunda olduğunu gösterdi.

0,0633 dolar seviyesi, dikkat edilmesi gereken bir destek noktasıdır. Daha aşağıda, 0,062 dolar ve 0,0609 dolar seviyelerinden bir sıçrama gerçekleşebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin