featured

ADA fiyatının potansiyel düşüşü korkutmasın: Yatırımcılar bunu nasıl fırsata çevirebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum yan hareketleriyle belirsizlik yaratırken, yükselen trend çizgisinin etkisiyle toparlanma rallisini sürdürdü. Ufukta gözüken düzeltme, yatırımcıların birikim yapması için iyi bir fırsat olabilir. Peki, düzeltme sonrasında gelecek ralli fiyatı yeniden 0,35 dolar seviyesinin üzerine çıkarabilir mi?

Cardano ADA

0,3 dolar seviyesinde bulunan destek ve grafikteki mevcut model, yakın zamanda bir düzeltme geleceğine işaret ediyor.

ADA için gün içi işlem hacmi, 367,6 milyon dolardır. Bu da %22,2’lik bir artış olduğu anlamına gelmektedir.

Haziran 2023’te Cardano’nun piyasa değerindeki sert düşüşün ardından gözde altcoin’in fiyatı 0,25 dolarda bulunan destek noktasının yakınında istikrar kazandı. V şeklinde bir toparlanma ve 0,30 dolardaki direnç ile ADA fiyat hareketi, yükselen bir üçgen modeli oluşturdu.

Ripple’ın kısmi galibiyetinin ardından fiyat %23’lük bir artış yaşamış ve 0,30 dolar seviyesinin üzerine çıkmıştı. Ancak bu ralli, 0,38 dolardaki aşırı satış baskısını aşamadı. Böylece 0,35 doların altında bir kapanış gerçekleşti.

0,38 dolardaki reddedilmenin ardından satışlar arttı ve bunun sonucunda fiyat yeniden 0,30 dolar seviyesini test etti.

ADA, son 24 saatte %2,58 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,317 dolar civarında işlem görüyor.

ADA fiyatı 0,24 dolara düşebilir mi?

Altcoin’in fiyat hareketinin 0,30 dolar seviyesinde tutunması sebebiyle, yeniden test sonrası tersine dönme şansı artıyor. Yükselişin tersine dönmesiyle fiyat, yeniden 0,38 doları test edebilmek için 0,35 doların üzerine çıkabilir.

Ancak, ADA fiyatı yükseliş görünümünü sürdürmek için 0,30 doların altında bir kapanış yapmaktan kaçınmalıdır. Fiyatın 0,30 doların altına düşmesi durumunda 0,24 dolara doğru aşağı yönlü bir hareket gerçekleşebilir.

Teknik göstergelerden MACD, yükseliş momentumunun kaybolduğunu gösteriyor. Ayrıca 20 ve 50 günlük EMA seviyeleri 0,3 dolarda bulunan destek noktasının yakınında dalgalanıyor ve piyasadaki boğalara ek destek sunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin