featured

Teknik göstergeler olumlu: Bu altcoin, yükseliş eğilimini koruyabilirse fiyatını ikiye katlayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan FTM, çok önemli bir yatay direnç alanını aşmayı başardı. Ancak sıradaki direnç, mevcut fiyattan %110 uzakta. Bu durumda FTM için sıradaki hareket ne olacak?

Altcoin’in fiyatı şu anda, yıllık en yüksek seviyelerine yaklaşıyor ve birçok zaman diliminde yükseliş işaretleri gösteriyor. Artış yakında hızlanacak mı yoksa bir düzeltme gelebilir mi?

Fiyat uzun vadeli direnci aştı

Ocak 2022’de altcoin’in fiyatı, alçalan bir direnç çizgisinin altına düşmeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesine dokunuştu. Bunun ardından, 0,20 dolardaki destek noktasından bir kırılma gerçekleşti ve Kasım 2022’de 0,16 dolara düştü. Ancak, fiyat o zamandan beri arttığı için bu düşüş yalnızca geçici bir sapma oldu.

Yukarı yönlü hareketler genellikle bunun gibi kırılmaları ve sapmaları takip eder. Bunun nedeni, satıcıların fiyatı aşağı çekememeleridir. Bunun yerine, 0,20 dolarlık destek geri alındı ​​ve hemen ardından yukarı doğru bir hareket gerçekleşti.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), artıştan hemen önce bir yükseliş sapması gösterdi. Şimdi ise 50 işaretinin üzerinde yükseliş eğilimini destekliyor.

FTM altcoin grafik

FTM fiyatı şu anda 0,38 dolardaki yatay destek alanının üzerinde işlem görüyor. Bir sonraki kritik direnç, mevcut fiyattan %112 daha yüksekte 1,15 dolarda bulunuyor.

Hem günlük grafikteki teknik göstergeler hem de Elliot Wave dalga sayısı analizi yükselişe işaret ediyor.

Fiyat, yukarı yönlü bir hareketin (siyah) beşinci ve son dalgasında görünüyor. Kısa vadeli alt dalga sayısı beyaz renkle verilmiştir. Eğer bu doğruysa, fiyat son dalganın üçüncü alt dalgasındadır. Bu genellikle artışın keskin bir şekilde hızlandığı kısımdır.

Gelecekteki fiyat için en olası iki alan 0,80 dolar ve 1,10 dolar arasındaki bölgedir. İlk seviye, birinci ve üçüncü dalgaların uzunluğunun dördüncü dalganın (yeşil daire) altına yansıtılmasıyla belirlenirken, ikinci dalga ise aynısı 1.61 Fib uzunluğu (siyah) kullanılarak bulunuyor.

1,10 dolar seviyesinin daha önce belirtilen uzun vadeli direnç alanıyla çakıştığı ve alt dalga sayısına daha iyi uyduğu göz önüne alındığında, zirve olarak hareket etmesi daha olasıdır.

Bu yükseliş görünümüne rağmen, FTM fiyatı alt dalganın iki alt seviyesi olan 0,39 doların altına düşerse yükseliş tahmini geçersiz olacaktır. Bunun sonucunda da fiyat 0,20 dolar seviyesine bir düşüş yaşayabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin