featured

Analistler XRP fiyatında düşüş bekliyor: Altcoin, mevcut destekte uzun süre tutunamayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, analistlerin yorumlarına göre yakın zamanda bir düzeltme hareketi yapabilir.

Bir analiste göre fiyat, muhtemelen 0,52 dolarda bulunan destek noktasını kıracak. Bunun sonucunda da 0,494 dolardaki desteğe bir düşüş gerçekleşebilir.

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,5204 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %0,36’lık bir düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

Destek kaybedilebilir

Kripto analisti TARA (@PrecisionTrade3), Ripple (XRP) fiyatının önümüzdeki günlerde neler yapabileceği hakkındaki düşüncelerini paylaşmak için dün Twitter’da bir paylaşımda bulundu. Analiste göre fiyat, 0,52 dolarda iyi bir desteğe sahip olsa da, bunun kısa ömürlü olma ihtimalinin çok yüksek olduğuna inanıyor. Yani, gelecek bir düzeltme ile birlikte piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketi takip edilebilir.

XRP

Analist, gözde altcoin’in fiyatının 0,494 dolardan desteğe düştüğünü bile görebildiğini ekledi. Ayrıca, XRP fiyatının önümüzdeki günlerde ne yapacağını tahmin etmek için henüz çok erken olabileceğini, ancak yatırımcıların her iki şekilde de bir harekete hazırlıklı olması gerektiğini belirtti.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada hâlâ 0,52 dolarda bulunan destek noktasının hemen üzerinde işlem görüyor. CoinMarketCap verileri, fiyatın son 24 saatte %0,36’lık bir fiyat düşüşünün ardından şu anda 0,5204 dolar civarında işlem gördüğünü gösteriyor. XRP son yedi gün içinde hâlâ %3’ten fazla arttığı için bu küçük kayıp, haftalık performansını neredeyse hiç etkilemedi.

Son fiyat düşüşü, BTC ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla yaklaşık %0,06 ve %0,24 oranlarında zayıflamasına neden oldu. 24 saatlik işlem hacmi de şu anda kırmızı bölgede. Hacimde dünden bu yana %40’tan fazla bir düşüş gerçekleşti ve şu anda mevcut hacim 644,077,656 dolarda bulunuyor.

XRP’nin fiyat düşüşü sonucunda piyasa değeri şu anda 644,077,656 dolar. Bu da onu, kripto para birimleri arasındaki genel sıralamada 6. sıraya yerleştiriyor.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin