featured

Bu altcoin bir ay içinde yüzde 1350 arttı – işte yükselişin sebebi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans (DeFi) alanına yeni gelen bir koin, birkaç hafta içinde %1,350 artış gösterdi.

Altcoin fırladı

Alpha Finance Lab (ALPHA), işlem hacmindeki büyük artışların ortasında 3 Kasım’da 0,02 $’lık düşük bir seviyeden, sadece üç hafta sonra 0,29 $’a yükseldi. CoinGecko’ya göre şu anki fiyatı 0,27 dolar.

Merkezi olmayan kredi protokolü, Spartan Group ve Multicoin Capital tarafından desteklenmekte. Temel ürün, kullanıcıların desteklenen varlıkları sağlayarak faiz kazanmalarına olanak tanıyan, merkezi olmayan, havuz tabanlı bir kredi protokolüdür. Borçlular tarafından ödenen faiz, kredi veren likidite sağlayıcılarına eşit olarak dağıtılıyor.

The Spartan Group’un araştırma başkanı Jason Choi, projenin geliştiricilerine ve son derece riskli ve değişken DeFi piyasasındaki erken ilerlemelerine yönelik olarak şöyle diyor:

Alpha Finance Lab, sinerjik ürünler oluşturmaya odaklanan genç ve azimli DeFi kodlayıcıları ve operatörlerinden oluşan bir ekiptir. Kanımca, birçok DeFi protokolünün yöneldiği ve DeFi ‘süper uygulamalarının’ yükselişiyle doruğa ulaştığı yer burasıdır.

Alpha piyasaya ilk olarak basit bir ürünle geldi: insanların DeFi getirilerini artırmanın bir yolu bu. Alpha Homora ile kullanıcılar, SUSHI ve UNI gibi varlıkları işlemek için 3 kata kadar kaldıraç kullanabiliyor.

Alpha

Alpha, DeFi’nin birleştirilebilirliğinden yararlanıyor. Bu adım daha hızlı işlem yürütmeyi ve daha sonra değer yakalamayı uygulama kolaylığı sağlıyor.

Başarılı olursa, Alpha’nın, tüm ALPHA sahiplerine tahakkuk eden ücretler üreten bir ürün grubuna ev sahipliği yaptığını görebiliyorum. İlk benimseyenleri ve kullanıcıları zenginleştirmek, ağ efektleri oluşturmanın iyi bir yolu olabilir.

Yerel yönetim tokenı ALPHA, sahiplerin paralarını paylaşmalarına ve ağ ücretlerinden pay almalarına olanak tanıyor. Tokenlar ayrıca likidite madenciliği ve yönetim oylamaları için de kullanılabiliyor.

Platform, Ethereum ve Binance Smart Chain dahil olmak üzere birden fazla zincirde çalışacak şekilde tasarlandı. Ayrıca açık kaynaklı DeFi protokolü Aave ile yeni bir ortaklık da dahil olmak üzere birden fazla DeFi varlığını da destekliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin