ConsenSys kurucusundan çarpıcı Ethereum açıklaması
ConsenSys kurucusundan çarpıcı Ethereum açıklaması

ConsenSys kurucusundan çarpıcı Ethereum açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Joseph Lubin, ETH2.0’ın gelişiminin birçok kişinin beklediğinden daha hızlı olacağına inanıyor ve yeni protokolün “çok uzak olmayan bir gelecekte” Ethereum’u “daha da ileri seviyeye taşıyacağını” tahmin ediyor

ConsenSys kurucusu ve Ethereum katılımcısı Joseph Lubin, 3 Aralık’taki Enterprise – Asia Pacific 2020 konferansında konuştu ve ETH2.0’ın “çok uzak olmayan bir gelecekte” Ethereum’un ilk aşamasını yok edeceğini tahmin etti.

“Ekosistemi tanıyan insanlar, Faz 0’ı başlatırken gerçekten karmaşık bir çalışma yapıldığından, olayların ne kadar hızlı gelişebileceği konusunda çok iyimserler.”

Yayılım hızlı olacak

ETH2.0 sunumunun katı bir şekilde düzenlenmiş “aşamalarda” meydana geldiğine inanılırken, Lubin, ETH2.0’ın yayılmasının diğer yönleriyle ile birlikte “paralel olarak ilerlediğini” vurguladı. Bu durum, protokoldeki yükseltmelerin birçok izleyicinin beklediğinden çok daha erken gelebileceği anlamına geliyor. :

“Parçacıklar (shard) biçiminde muazzam miktarda veri kullanılabilirliğinin elde edilmesi çok muhtemel. Ayrıca birçok önemli işlevselliği Ethereum 1’den Ethereum 2.0’a taşıyacak ve esasen Ethereum 2.0’ın çok uzak olmayan bir gelecekte Ethereum 1’i sonlandıracağı görülecek.”

İşlem miktarı artacak

Lubin, ETH2.0’ın bir sonraki aşamasının bundan dokuz ila 12 ay sonra çevrimiçi olacağını tahmin etti. Veri kullanılabilirliği miktarındaki yaklaşan artışın, Katman 2 ağlarının “sunabilecekleri saniye başına işlem miktarını büyük ölçüde artırmasını” sağlayacağını iddia etti.

Lubin ayrıca ConsenSys’ün son zamanlarda Hong Kong Para Otoritesi, Tayland Bankası ve Avustralya Merkez Bankası da dahil olmak üzere çeşitli merkez bankalarıyla ortaklaşa “en son teknoloji” CBDC ve ödeme projeleri üzerinde çalıştığını belirtti.

“En önemli kullanım durumlarından biri sınır ötesi ödemelerdir. Çünkü ilgili bankacılık ağları ve tüm bu altyapı gerçekten pahalı ve yavaş. Perakende ödemeleri inanılmaz derecede heyecan verici. ConsenSys, Ethereum tabanlı bir ağda saniyede yaklaşık 20.000 işlemi gerçekleştirebilen mimariler oluşturdu. Bunu bazı büyük ödeme sağlayıcılarına sunmak için görüşmeler yapıyoruz ve bazı teknolojilerimiz karma bir ticari merkez bankası uygulamasında kullanılıyor.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin