featured

Bu altcoin 24 saatte yüzde 7 artarak kripto paralara liderlik ediyor: İşte detaylar….

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Frax Share (FXS) altcoin fiyatı 230 günlük uzun vadeli azalan direnç trend çizgisinden çıkış yaptı ve piyasada düşüş yönlü bir satış yaşanırken bir günde yüzde 7 artış gösterdi. Fiyat, uzun vadeli kırılmanın yanı sıra kısa vadeli alçalan direnç trend çizgisini de temizledi.

Frax Share uzun vadeli direnci temizledi

FXS fiyatı şubat ayından bu yana azalan bir direnç trend çizgisinin altına düşmüştü. Düşüş 15 Haziran’da 4,60 dolara kadar düştü. Yukarı yönlü bir hareket başlattıktan sonra fiyat, 15 Ağustos’ta (kırmızı simge) trend çizgisi tarafından tekrar reddedildi. Yine de eylül ayında daha yüksek bir dip seviyesi oluşturdu ve ardından direnç trend çizgisinden çıktı.

Kırılma anında trend çizgisi 230 gündür mevcuttu. FXS fiyatı, çıkış yaptıktan sonra trend çizgisini destek olarak doğrulamak için geri döndü (yeşil simge) ve görünüşe göre 12 Ekim’de yukarı yönlü bir harekete başladı. Artışa rağmen altcoin hâlâ kırılma öncesi seviyelerine çok yakın işlem görüyor.

altcoin

Yeni Staking Vault’un lansmanı sahipleri teşvik ediyor

sFRAX’ın piyasaya sürülmesinin devam eden artışa yardımcı olması mümkündür. sFrax, Hazine Getirilerindeki artıştan yararlanmayı amaçlayan bir staking kasasıdır. Kullanıcılar FRAX’ı stake edebilir ve bundan Hazine Bonosu Getirisi kazanabilir. Bu muhtemelen yüzde 10’dan başlayacak.

Frax Shares’in kurucusu Sam Kazemian’a göre getiri yüzde 5’e düşebilir ancak bunun altına düşmeyecek. Frax ekosistemi şu anda üç stabilcoin yayınlıyor: FRAX, FPI ve frxETH. Birincisi USD’ye, ikincisi bir tüketim malları sepetine ve üçüncüsü Ethereum fiyatına sabitlenmiştir.

FXS altcoini fiyat tahmini: Çıkış meşru mu?

Altcoine ait daha kısa vadeli altı saatlik zaman dilimine ilişkin teknik analiz, artışın devam ettiğini destekliyor. Bunun iki ana nedeni var.

İlk olarak altcoin, kısa vadeli alçalan direnç trend çizgisinden çıkış yaparak uzun vadeli trend çizgisinden çıkışı meşrulaştırdı. İkinci olarak Göreceli Güç Endeksi (RSI) kendi trend çizgisinden (yeşil) çıkış yaptı.

Piyasa koşullarını değerlendirirken tüccarlar, bir piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu belirlemek ve bir varlığı biriktirmek mi yoksa satmak mı gerektiğine karar vermek için RSI’yı momentum göstergesi olarak kullanır.

Altcoinin RSI değeri 50’nin üzerindeyse ve trend yukarı yönlüyse boğalar hâlâ avantajlı, ancak okuma 50’nin altındaysa tam tersi geçerli. Kırılmanın yanı sıra RSI 50’nin üzerinde ve artıyor; her ikisi de yükseliş eğiliminin işareti. Yukarı yönlü hareket devam ederse FXS fiyatı yüzde 11 daha artarak 6,10 dolarlık yatay direnç alanına ulaşabilir.

Bu yükselişli FXS fiyat tahminine rağmen artışın sürdürülememesi en yakın yatay alana 5,20 dolara doğru yüzde 6 düşüşe yol açabilir. Bu aynı zamanda önceki azalan direnç trend çizgisiyle de örtüşecek.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin