1 aydan kısa sürede rekor kırması beklenen altcoinler hangileri?
1 aydan kısa sürede rekor kırması beklenen altcoinler hangileri?

Ustadan net tahmin: “Bu 4 altcoin’in patlamasına 1 ay bile kalmadı!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para kanalı InvestAnswers’ın anonim sunucusu, çok yakında uçuşa geçmesini beklediği altcoin’lerin bir listesini paylaştı.

1- Cosmos’tan beklentisi büyük

InvestAnswers, 409.000 YouTube abonesine, Cosmos’un (ATOM) bir ay veya daha kısa sürede yaklaşık %40 oranında artmasının planlandığını söylüyor.

“Muhtemelen bir ay veya daha kısa sürede 45 dolara ulaşacağımız oldukça açık. ATOM kesinlikle mükemmel görünüyor ve fırlayacak. Ufukta çok fazla satış baskısı yok ve son birkaç ayda dört veya beş kez test ettiği 45 dolar seviyesine ulaşabilmeliyiz.”

ATOM yazı yazılırken 31,08 dolardan işlem görüyor.

2- Ethereum’da rekor gelebilir

Sırada, InvestAnswers, Ethereum’un (ETH) şu anda 0,5 Fibonacci seviyesinde olduğunu söylüyor. Bu seviye geçerli trendin orta noktasını temsil eden önemli bir Fibonacci düzeltme seviyesi.

Kripto analisti, 50 ve 200 günlük hareketli ortalamaların üzerine çıkmayı başarırsa, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabileceğini ekliyor.

“Şu anda yaklaşık 3.300 dolar olan 0,5 Fibonacci seviyesine yaklaşıyoruz. Ayrıca 50 günlük hareketli ortalamayı aşmamız gerektiğine dikkat edin. Ve bir sonraki 200 günlük hareketli ortalamayı kırabiliriz. Ve sonra umarım 3.700 dolara ulaşacağız. Daha sonra 4.150 dolar. Bundan sonra, tüm zamanların en yüksek seviyesi 4.800 dolar.”

ETH, bu yazı yazılırken 3.146 dolardan işlem görüyor.

3- Terra (LUNA) çok hızlı hareket edebiliyor

Analistin listesindeki bir sonraki üye LUNA.

Kripto analisti, LUNA’nın 200 günlük hareket çağından sıçradıktan sonra 65 dolarlık fiyat seviyesini izlediğini söylüyor.

“LUNA’da güzel bir iyileşme var.

65 dolar olan 0.386 Fibonacci seviyesine geri dönüyoruz. Ve ondan sonra, LUNA’nın istediği zaman çok hızlı hareket edebileceğini biliyorsunuz.”

LUNA bu yazı yazılırken 55,55 dolardan işlem görüyor.

4- AVAX

Listedeki son varlık, akıllı sözleşme özellikli bir Blockchain olan Avalanche (AVAX).

Kripto analisti, AVAX’ın Göreceli Güç Göstergesine (RSI) dayalı aşırı alım bölgesinde olduğunu söylüyor. RSI göstergesi 0 ile 100 arasında değişiyor, 70 veya daha yüksek seviyeler aşırı alım koşullarını ve potansiyel olarak bir rallinin sonunu gösterirken, 30 veya daha düşük seviyeler aşırı satım koşullarını ve potansiyel olarak bir satışın sonunu gösteriyor.

“AVAX, 95 dolar seviyesinden reddedildi. Şu anda 87 dolar civarında ve RSI hızla aşırı alıma yaklaşıyor.

Avalanche grafiği biraz tükeniyor olabilir, göreceğiz. Ancak 95 dolara vurma şansı var.”

AVAX bu yazı yazılırken 88,85 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin