500x yapan Metaverse tokeni GALA nedir?
500x yapan Metaverse tokeni GALA nedir?

Bomba: 500x yapan Metaverse tokeninde yeni fırsat kapıda! Kaçıranlar çok üzülmüştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse’in önümüzdeki yıllarda hayatımızda önemli bir rol oynayacağını güvenle söyleyebiliriz. Endüstri analizi ve trend belirleme firması Gartner’ın bu hafta yayınladığı yeni bir rapor, 2026 yılına kadar insanların %25’inin iş, alışveriş, eğitim, sosyal ve/veya eğlence için Metaverse’de günde en az bir saat geçireceğini ortaya koyuyor.

Metaverse’te 500x yapan token: GALA nedir?

GALA, oyuncuların oyun içi hedeflere ulaşmak için GALA tokenini kazanmalarını sağlayan blok zinciri tabanlı, oynayarak kazanılan bir oyun ortamıdır. Kullanıcılar ayrıca, sanal deneyimi geliştirmek için diğer dijital varlıklar için Coinbase ve OKEx gibi kripto borsalarında oyunun dışında takas edilemeyen tokenler (NFT’ler) – ve gerçek GALA tokenleri – oluşturabilir ve takas edebilir.

GALA, gerekli oyun içi satın almalar ve yükseltmeler yoluyla kullanıcılardan yüzlerce ve binlerce dolar çekmek yerine, oyuncuların oyun oynarken dijital fonlar kazanmalarını ve doğal değeri olan NFT varlıklarını güvence altına almalarını sağladığı fikri üzerine kurulmuştur. Hem gerçek hem de mecazi anlamda oyunun kurallarını değiştiren bir iş modelinden söz edildiğini söyleyebiliriz.

Oyuncular yalnızca değerli tokenlere ve NFT’lere (VOX adı verilen bir koleksiyon serisi) sahip olmakla kalmaz, oyuncular GALA’nın geliştirmesini ve platforma eklemesini istedikleri oyun türlerinde söz sahibi olur. Bu tür kalabalık tabanlı oyun tasarımı, oynamak için daha önce bahsedilen gelir akışlarıyla birleştiğinde, bunu son derece yapışkan bir oyun ekosistemi haline getirir. CoinMarketCap’e göre, Gala Games’in 2019’daki başlangıcından bu yana satılan 26.000’den fazla NFT ile aylık 1,3 milyondan fazla aktif kullanıcısı var ve en pahalı NFT 3 milyon dolar değerinde.

GALA’nın amiral gemisi oyunu şu anda Town Star olarak adlandırılıyor. Organizasyon, başarısını yakın gelecekte bir bilim kurgu strateji oyunu, bir rol yapma fantezisi deneyimi ve bir kule savunma oyunu ile takip etmeyi planlıyor.

Geçen ay şirket, blog sitesinde kendi Blockchain’inin lansmanını tamamladığını duyurdu. GALA platformu şu anda ağ tıkanıklığı sorunları ve yüksek işlem ücretleri ile mücadele etmeye devam eden Ethereum üzerinde çalışıyor. GALA, tescilli ağına (GalaChain) geçişin kullanıcılar için bu baş ağrılarını hafifleteceğini belirtiyor.

GALA alınır mı?

Bu yazı yazılırken GALA, geçen sene 27 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,71 dolardan %50 indirimle token başına yaklaşık 0,35 dolardan işlem görüyor. Site aynı zamanda GALA’nın piyasa değerini şaşırtıcı derecede düşük 2,4 milyar $’a sabitleyerek listede 52. sırada yer alan ilk 50 kripto projesinin hemen dışına koyuyor.

Bu düşük değerleme ve NFT’lerin ve Metaverse’nin artan popülaritesi göz önüne alındığında, yeni teklifler sunduğu ve kendi blok zincirine geçtiği için mevcut fiyatının 50 katına kadar bir sıçrama olasılığı şaşırtıcı olmayacaktır. Yine de her ihtimalin mümkün olduğunu unutmamalısınız.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin