Bu 3 altcoin, aşırı satım bölgesine girdi! Ne anlama geliyor?

Bu 3 altcoin, aşırı satım bölgesine girdi! Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki ağırlaştırıcı düzeltme ile AVAX, LUNA ve Cardano gibi altcoinler, fiyatlarını daha da aşağı çeken güçlü bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Aynı zamanda, Göreceli Güç Endeksi göstergesine göre, piyasadaki varlıklar bir başka düşüş için yer kaybedebilir.

Cardano’nun RSI göstergesi yeni dip seviyelerine ulaştı

Cardano’daki göreceli güç endeksi, son zamanlarda aşırı satım bölgesine giriş olarak kabul edilen 30 değerinin altına düştü. Yazı yazılırken, Cardano için Göreceli Güç Endeksi, 27 değerini gösteriyor ve bu da varlığın yerel tabana ulaşmış olabileceğini gösteriyor.

Bu 3 altcoin, aşırı satım bölgesine girdi! Ne anlama geliyor?

Fiyat hareketine bakarsak, ADA, geçen yıl ulaştığı en düşük nokta olan 0,7 dolardan işlem görüyor.  Piyasanın, Ethereum rakibi altcoin’i aynı fiyat bölgesinde en son gözlemlediği zaman Şubat 2021’di.

AVAX ve LUNA’nın performansı

Cardano piyasada iyi bir toparlanma sağlamaktan uzak olsa da, AVAX ve LUNA, her iki kripto para birimi de 200 günlük hareketli ortalama gibi önemli destek noktalarının üzerinde işlem gördüğü için daha farklı bir performans gösteriyor.

Ancak aynı zamanda, kripto para piyasasındaki genel eğilimi takiben her iki varlık da son 24 saat içinde en az %11 düştü. Her iki altcoin’deki RSI’ya gelince, gösterge şimdi belli aralıkta hareket eden bir varlığın ortalama değeri olan 48 civarında hareket ediyor.

Dört saat ve bir saat gibi daha kısa vadeli grafiklerde, RSI’nın aşırı satım bölgesine girdiğini görüyoruz. Bu da pazara girişlerin tekrar ortaya çıkması durumunda piyasaların kısa vadeli bir toparlanma ile karşı karşıya kalacağını gösteriyor.

Basın zamanında, altcoin AVAX ve LUNA sırasıyla 66,8 dolar ve 52 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin