Kripto borsası Bitrue, bu altcoin'i baz para birimi yaptı!

Kripto borsası Bitrue, bu altcoin’i baz para birimi yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir basın açıklamasından öğrenildiği üzere kripto para borsası Bitrue artık ADA’yı temel para birimi olarak destekliyor. Bu, Cardano blok zinciri ve borsa arasındaki ilk iş birliği değil. Birlikte çalıştıkları uzun bir geçmiş var.

ADA ticaretini etkinleştiren ilk borsa Bitrue oldu

OccamFi’nin geçen yıl haziran ayında piyasaya çıkmasıyla Bitrue, Cardano’nun altcoin’i ADA için alım satıma izin veren ilk borsa olmuştu. Ayrıca topluluk hisse havuzlarını destekleyen ilk borsadır. 2 milyon ADA, güvenilir topluluk üyeleri tarafından işletilen havuzlara devredilmişti. Bitrue Pazarlama Direktörü Adam O’Neill şunları söyledi:

Bitrue, Cardano topluluğuna ve onun içinde gelişen çok sayıda ekibe uzun vadeli bir bağlılık gösterdi ve altcoin ADA’yı borsada sunulan her ürün veya hizmete aşamalı olarak dahil etti. Bir ADA baz çiftinin dahil edilmesi, Cardano’nun yerel para birimine verdiğimiz desteğin devam ettiğini gösteriyor.

ADA ile bağlantılı birçok büyük kripto

Başlangıçta SOL, ETH, XDC, LTC, ICP, AVAX, MATIC, SHIB, GALA ve MANA gibi altcoinler ADA ile bağlantılı olacak. Baz parası ADA olan borsa, bu on ticaret çiftini bugün tanıttı. Her hafta ek ticaret çiftleri eklenecek. O’Neill ekledi:

ADA topluluğu, dijital para birimi yeni kilometre taşlarına ulaşmaya ve kendisini yeni dijital finans devriminin temel itici güçlerinden biri olarak kurmaya devam ederken, dünya çapında hızla genişliyor. Benzer şekilde, Bitrue’daki ADA hayranlarının sayısında inanılmaz bir artış olduğunu fark ettik ve onlara ADA kullanan basit ticaret çiftlerini sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin