featured

Günün en çok kazananları: Bu 2 altcoin boğaların desteği ile yeni zirvelere koşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki 2 gözde altcoin olan XRP ve SOL, günün en çok kazananları oldu. Yükseliş eğilimi hafta sonunda geri döndü ve küresel piyasa değeri bu yazının yazıldığı sırada itibarıyla neredeyse %1,5 oranında bir artış gösterdi.

Ripple (XRP)

Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, günün erken saatlerinde kaydettiği %5’lik artış ile en çok kazananlardan biri oldu.

Altcoin, dünün en düşük seviyesi olan 0,5036 dolardan başlayan bir toparlanma sonucunda bugünün işlem seansında 0,5455 dolar ile zirveye ulaştı.

Son yükseliş hareketi sonucunda fiyat, en son 29 Ağustos’ta ulaşılan 0,5490 doları geçmeyi başardı.

altcoin XRP

Grafiğe bakıldığında bu hareketin, 14 günlük Göreceli Güç Endeksinin (RSI) 56 işaretindeki kendi tavanının üzerine çıkmasıyla gerçekleştiği görülüyor.

RSI, bu yazının yazıldığı sırada 58,67 işaretinde bulunuyor ve bir sonraki görünür direnç 60 civarında bulunuyor.

60 işaretinde bulunan direncin kırılması durumunda XRP fiyatının 0,5500 dolar seviyesinin üzerine çıkma olasılığı oldukça yüksektir.

Solana (SOL)

Bir diğer gözde altcoin olan SOL fiyatı da XRP’ye benzer şekilde bugün güçlü bir yükseliş kaydederek 20 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Bu yükseliş, dünün en düşük seviyesi olan 19,22 dolardan başladı ve bugünün işlem seansında 20,32 dolara kadar devam etti.

Böylece gözde altcoin, üç gündür üst üste grafiklerini yeşile boyamayı başardı ve dokuz günün en yüksek seviyesine ulaştı.

Genel olarak yükseliş trendi, 20 günlük hareketli ortalamanın 25 günlük olanının üzerine çıkmasıyla ortaya çıktı.

Altcoin’in boğaları şu anda 21 dolarda bulunan direnç noktasını hedefliyor. Bu direncin kırılması durumunda SOL dört haftanın en yüksek seviyesine ulaşacaktır.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin