Altın Örümcek Ödülleri’nden BtcTurk’e Ödül!
Altın Örümcek Ödülleri’nden BtcTurk’e Ödül!

BtcTurk’de BTC 32.000 TL’ye kadar yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu sabaha karşı BtcTurk kripto para borsasında hareketli dakikalar yaşandı. BTC/TRY paritesi platformda normal seyrinde devam ederken, paritenin hızlı bir şekilde 31.900 Türk lirasına ulaştığı görüldü.

Bu sabah saatlerinde resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan BtcTurk, birkaç kullanıcının yaptığı işlemlerden dolayı yüksek fiyat hareketi oluştuğunu ve bu fiyattan yapılan alım satım işlemlerinin geçerli olduğunu duyurdu.

BtcTurk fiyat sıçraması ile ilgili açıklama yaptı

Bu kısa süreli ani fiyat artışı konusunda tedirgin olan kullanıcılar için ise açıklamanın devamında tüm kripto varlıkların güvende olduğu beyan edildi.

BtcTurk platformunda güne 20.000 Türk lirasının biraz altında başlayan BTC/TRY paritesi sabah saatlerinde girilen 31.900 TL’lik BTC alım emri ile birden hareketlendi. Ve girilen emir miktarındaki BTC, platform kullanıcıları tarafından satılınca aşağıdaki grafikte görülen durum ortaya çıktı.

Kısa süreli bu alım satım sonrası BTC’nin normal seyrine döndüğü görülürken şu an BTC/TRY paritesinin 21.610 TL seviyesinde el değiştirdiği görülüyor.

Bu fiyat sıçramasına bağlı olarak borsanın hacminde de hızlı yükseliş yaşandı

kaynak: coinmarketcap

CoinMarketCap verilerine göre BtcTurk kripto para borsasında sabah karşı yapılan işlemler neticesinde son 24 saatlik hacminde yüzde 145 oranında bir artış görüldü. Bu artış ile Türk kripto borsası, CMC’nin işlem hacimlerine göre sıralanan ilk 100 borsa arasında 24 saatlik verilere göre şu an üçüncü sırada bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin