Şok iddia: Çin’de kripto para madenciliği yasaklanıyor mu?
Şok iddia: Çin’de kripto para madenciliği yasaklanıyor mu?

Çin’in En Eski Bitcoin Borsası BTCC’nin Madencilik Havuzu Kapandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong merkezli kripto para borsası BTCC’nin maden işletmesi BTCC Pool, bu ayın sonunda süresiz olarak kapanacağı açıklandı.

Madencilik faaliyetlerine 2014 yılında başlayan BTCC Pool şirket içi düzenlemeler gerekçe gösterilerek kapatılıyor. Şirket kararın arkasında yatan sebepler hakkında detayları paylaşmaktan kaçındı.

Bugünün açıklamasında şöyle belirtildi:

Bugün, şirket içi düzenlemeler nedeniyle BTCC havuzunun 15 Kasım’da tüm madencilik sunucularını kapatacağını ve 30 Kasım’dan itibaren süresiz olarak işlemleri durduracağını duyurmaktan dolayı üzgünüz.

BTCC bildiride kapanış kararının kesin olarak kalıcı olmadığını ima eden iyimser sözler de dile getirdi:

Kripto varlıklar ve Bitcoin tarafından temsil edilen blockchain endüstrisinin gelişmeye devam edeceğine içtenlikle inanıyoruz.

BTCC geçtiğimiz ay Güney Kore’de ticaret hizmetleri başlatacağını açıklamıştı.

BTCC’nin bu hamlesi korkutuyor

Bugünün duyurusu, Bitcoin madencilik sektöründe kayda değer değişimlerin arasında. Durgun fiyat hareketleri ve yönetmelikler madencilerin maliyetlerini yukarı çektikten sonra, endüstri devleri Bitmain ve Bitfury yakında gerçekleşebilecek bir kamu flotasyonunun dedikodularını yaymaya devam ediyor.

Bitfury ve Bitmain girişimlerini hızlandırdı

Bitfury bir grup uluslararası yatırımcıdan 80 milyon dolarlık yeni bir finansman topladı. Bitmain ise iki yeni 7nm Antminer kripto madencilik makinelerini duyurdu.

cointelegraph

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Çin’in en son Blockchain raporu yayınlandı: Bitcoin 19. sıraya düştü!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin