4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı
4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme veya boğa koşusu, sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

21 Mayıs, BTC önderliğinde kripto pazarında hafif bir düzeltme ile başladı; tüm üst paralar kırmızı bölgede. En büyük kaybeden, gece boyunca %3’ten fazla bir düşüş gösteren Cardano oldu.

Bitcoin (BTC), EFT erteleme kararına tepki verdi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun VanEck’in Bitcoin ETF’leri için onayı tekrar ertelendi, bu da düşüşün ana nedeni olarak gözüküyor. Bununla birlikte, merkezi borsalarda artan ticaret hacmiyle doğrulanan kripto para biriminin popülaritesi artmaya devam ediyor. Hacim, kripto para birimleri karşısında fiili ticaret yapan lider platformlarda %85 arttı.

Bitcoin işlem hacmi grafiği

BTC/USD

Ana dijital varlığın oranı son 24 saatte bir miktar azaldı. Yukarıda belirttiğimiz gibi, bunun olası nedeni Bitcoin ETF’lerin reddedilmesidir. kripto para son birkaç gündür yatay olarak işlem görmekte olup, bu durum tarihsel enstantaneleri göz önüne alarak yakın düzeltmenin olasılığı anlamına gelebilir.

BTC / USD 1 saatlik grafik

TradingView BTC/USD grafiği

Saatlik grafikte, Bitcoin destek bölgesi arasında 7.500 dolar ve direnç 8.300 dolar arasında yer alıyor. Ticaret hacmi son günlerde keskin bir şekilde geriledi ve bu durum BTC’nin hakimiyet oranındaki düşüşle desteklendi. Bu bağlamda, en yakın senaryo 7.575 dolar işaretine dokunuyor. BTC fiyatı yazım sırasında 7.942 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Ticaret hacmi de son 24 saat içinde önemli ölçüde azaldığı için, Ethereum neredeyse BTC’nin modelini kopyalıyor. Ethereum ile ilgili olumsuz bir haber olmamasına rağmen, mevcut geri dönüş, yalnızca önde gelen kripto örneğini izleyen bir eylemdi.

ETH / USD 1 saatlik grafik

TradingView ETH/USD grafiği

Saatlik grafikte Ethereum analizi yapıldığında, potansiyel yükselişi hiçbir şey göstermediği görülmektedir. Şu anda, kripto 250 dolar psikolojik düzeyde kalmak için mücadele ediyor. Bununla birlikte, 235-245 dolar arasındaki yeşil koridora düşme olasılığı yüksek. ETH’nin fiyatı yazım sırasında 250,31 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Maalesef, XRP beklentileri boşa çıkardı. Şu anda, son 3 günde yaklaşık %2 oranında düşüş gösterdiğinden, ilk 3 para arasında en büyük kaybeden oldu.

XRP / USD 30 dakikalık grafik

TradingView XRP/USD grafiği

30 dakikalık tablodaki durum, XRP’nin 3 gündür yana işlem görmesi nedeniyle umut verici görünmüyor. Dahası, MACD göstergesi düşüş eğilimi gösteriyor ve oranı 0,38 dolara indirebilir. XRP’nin fiyatı yazım sırasında 0,3920 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin