Bitcoin grafiğinde
Bitcoin grafiğinde "gizli" bir gösterge açığa çıktı! BTC fiyatı artışa geçebilir

Balinalar neyi bekliyor: 10.5 milyon Bitcoin 2018’den bu yana hareket etmiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ‘in sahip olduğu mevcut boğa koşusu nedeniyle yatırımcıların alışkanlıklarının çok değiştiğine şüphe yok. Bununla birlikte, Bitcoin arzının büyük çoğunluğunun hala aynı cüzdanda olması ilginçtir.

10.5 milyon Bitcoin depoda

BitInfoCharts ve Whale Alerts tarafından yapılan son bir analize göre, fiyatları bir buçuk ay içinde temel olarak iki katına çıkaran BTC pazarındaki fiyat artışı, birkaç sahibin varlıklarını satmasını sağlamamıştır. Ancak çoğu Bitcoin sahibi hala varlıklarını cüzdanlarında tutuyor.

BitInfoCharts, yaklaşık 10.5 milyon BTC’nin, 5 Mayıs 2018’den bu yana cüzdanlarını terk etmediğini bildirdi. BTC fiyatlarının yükselmesine rağmen, yatırımcılar alım satım faaliyetlerini artırmıyorlar. Aslında, çoğu insan fiyatlarının temelde iki katına çıktığı için varlıkların satılacağını düşünür. Ancak, fiyatlar yükselirken bile depolanan Bitcoin’lerin sayısı artmaya devam ediyor.

Durgunluğa rağmen, bazı büyük işlemler

Dikkate alınması gereken çok önemli bir nokta, genel eğilime rağmen, Balina Uyarıları’nın, herhangi bir sağlıklı pazardan bekleneceği gibi, halen çok sayıda büyük işlem yapılmakta olduğunu göstermesidir. Örneğin, 19 Mayıs’ta cüzdanlar arasında 10 bin 500 BTC, toplam 83,4 milyon ABD Doları tutarında işlem gerçekleştirildi. Trend devam etti, 20 Mayıs’ta 16.000 civarında BTC (127.3 milyon ABD doları) taşındı. Bu, piyasanın tamamen hareketsiz olmaktan uzak olduğunu ve gerçekten de dinamik olduğunu göstermektedir.

Bununla birlikte BitMEX CEO’su Arthur Hayes, boğa piyasasının zaten burada olduğuna ve BTC’yi restore etmenin yüksek fiyatı tetikleyeceğine inanıyor. 2020’de 20.000 ABD dolarından daha da yüksek fiyatlar göreceğimizi ve Bitcoin’in yeni pazarlara çıkacağını ve bu durumun insanların dikkatini tekrar piyasaya çekeceğini belirtti.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin