Önümüzdeki hafta, Bitcoin ve altcoin’ler için kritik hafta! İşte detaylar...
Önümüzdeki hafta, Bitcoin ve altcoin’ler için kritik hafta! İşte detaylar...

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Bitcoin savaşıyor, altcoin’ler kendi kalıplarını takip ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki depresyona karşı, bazı kripto paralar büyüme göstermeyi başarıyor. BTC, ETH, XRP fiyat tahmini, kâr elde etmek için nereye yatırım yapılacağını gösteriyor.

Günlük Fiyat Tahmini: Bitcoin Her Direnç Seviyesi İçin Savaşıyor, Altcoins Kendi Kalıplarını Takip Ediyor

Dünkü piyasa düşüşüne rağmen, boğalar ayıları bir kenara itme mücadelesi veriyor ve bunun içinde bir dereceye kadar başarılı oluyorlar. Temel olarak, toplam piyasa kapitalizasyonu psikolojik seviye olan 250 milyar dolarda geri dönmek üzere.

CoinMarketCap tarafından Cryptocurrency piyasa değeri

CoinMarketCap – Piyasa değeri

BTC hakimiyeti endeksi neredeyse dünden beri değişmedi ve şimdi %55,7 oranına geldi. Bununla birlikte, piyasa düzeltmesine karşı, bazı altcoin’ler pozisyonlarını ana varlıklardan daha hızlı toparladılar.

Bugün Bitcoin SV ve Tron en yüksek kazananlar arasında, en büyük kaybedenler arasında ise Tezos ve Ethereum Classic başta bulunuyor. Tron’un büyümesini açıklayan sebep , ünlü Bitcoin eleştirmen milyarder Warren Buffett ile yemek yeme hakkı için 4.567.888 dolar ödeyen CEO’su Justin Sun’dan kaynaklanıyor.

En iyi paraların teknik senaryolar, BTC, ETH, XRP fiyat tahmini

BTC/USD

Tahmin ettiğimiz gibi, boğalar uzun süre rahatlayamayacaklar ve bugün alıcılar çabalarını topladı ve 400 dolar geri geri kazandılar.

BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

Ticaret hacminin artması , büyüme hızının bir başka nedenidir; teklifler, bugünkü seviyenin altında olmasına rağmen, 31 Mayıs’tan 3 Haziran’a kadar en yüksek değeri ile işlem görüyorlardı. Şimdiki piyasayı, Mayıs sonunda gerçekleşen piyasaya uygularsak, 9 Haziran’da Bitcoin işleminin 8.000 dolar olması beklenebilir.

BTC fiyatı yazım sırasında 7.828 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Dün Ethereum neredeyse önde gelen kripto para biriminin hareket kalıplarını kopyalıyordu. Bugün daha iyi performans gösteriyor, sadece %0,9 oranında düşüş gösteriyor. Temel arka plan bunun nedeni olabilir. Küresel denetim şirketi Ernst&Young, Ethereum için protokoller başlattı ve aynı zamanda altcoin’i eleştirdi.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

1H grafiğinde, Ethereum çoğunlukla 30 Mayıs’tan beri ayılar tarafından yönetildi. Ancak, mevcut seviyeler derin almak için iyi bir şans olabilir. Teknik göstergeler kısa vadede bile büyümeyi doğrulamaktadır. MACD, düşüş eğiliminden yükseliş eğilimine geçmek üzere ve ticaret hacmi de oldukça yüksek. Bu faktörleri dikkate alarak, Ethereum’un haziran ortasına kadar 270 dolara ulaşma şansı var.

ETH’nin fiyatı yazım sırasında 246.07 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Dünden beri hiçbir şey değişmedi ve XRP en büyük kaybeden olarak kaldı; şu anda, varlık değerinin %3’ünden fazlasını kaybediyor. Ayrıca, genel piyasa dökümü, bazı temel faktörler de daha derin düzeltmeleri etkileyebilir. Özellikle belirtmekte fayda var, Ripple, yaklaşık 442 milyon dolar değerinde emanetten 1 milyar XRP’nin kilidini açtı.

XRP / USD grafiği

TradingView XRP/USD grafiği

Teknik analiz açısından, Ripple , ayılar tarafından yönetiliyor. RSI göstergesi aşağı bakıyor, bu da satıcıların tüm tasarruflarını satmadıklarını gösteriyor. Bu bağlamda, kısa vadeli senaryoda tekliflerin ulaşabileceği en yakın destek hattı 0,36 dolardır.

XRP’nin fiyatı, yazım sırasında 0.4033 dolardan işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin