featured

BTC 13 ayın en yüksek seviyesine ulaştı: Bitcoin fiyatı yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain analiz firması Santiment, bu sabah attığı bir tweette Bitcoin’in (BTC) son 24 saat içinde 1 Haziran 2022’den bu yana ilk kez 31,5 bin dolara ulaştığını belirtti. Gönderi ayrıca, orta kademe yatırımcıların balina sahiplerinden daha iyi birikim belirtileri gösterdiğini ortaya koydu.

BTC

Zincir üzerindeki verilere göre, 0,1 ila 100 BTC tutan adreslerin sayısında kayda değer bir artış olmuştur. Buna ek olarak 0 ila 0,1 BTC tutan adreslerde de geçtiğimiz hafta boyunca bir artış yaşandı. Bununla birlikte aynı zaman diliminde, 100 BTC’den fazla tutan balina adreslerinin sayısı azaldı.

BTC kritik desteği aştı!

Basın zamanında CoinMarketCap, piyasa liderinin 31.359,44 dolardan işlem gördüğünü belirtti. Bu, kriptonun son 24 saat içinde yüzde 3,49 oranında değer kazanmasının ardından gerçekleşti. Olumlu günlük performans, BTC’nin haftalık performansını da yeşile doğru itti. Sonuç olarak lider kripto son 7 günde yüzde 3,76 artış gösterdi.

BTC son 24 saat içinde sadece 31,5 bin dolarlık psikolojik direncin üzerine çıkmakla kalmadı. Aynı zamanda bu süre zarfında 31.814,51 dolarlık günlük en yüksek seviyeye de ulaşmayı başardı. Bu arada, 24 saatin en düşük seviyesi 30.299,78 dolar oldu. BTC, geçtiğimiz işlem gününde günlük işlem hacminde de bir artış gördü. Basın saatine göre toplam hacim yüzde 73,75 artışla 25.659.106.734 dolar olarak gerçekleşti.

 

Teknik açıdan bakıldığında ayılar Bitcoin’i 31,5 bin dolar seviyesinin altına çekti. Ayrıca düşüş eğilimli bir kayan yıldız şamdanı oluşma sürecinde gibi görünüyor. Bitcoin’in 31.500 dolarlık direnci kıramaması hâlinde, kayan yıldızın oluşumu teyit edilebilir.

Kayan yıldız şamdanı doğrulanırsa Bitcoin’in fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde bir sonraki önemli destek seviyesi olan 30.885,21 dolara düşebilir. Öte yandan Bitcoin bugünkü günlük mumunu 31,5 bin doların üzerinde kapatabilirse önümüzdeki hafta 32.400 dolara tırmanabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin