featured

Altcoin rallisi: Ripple davasının ardından bu altcoinlerin fiyatı yüzde 25-50 yükseldi! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyat artışıyla birlikte parabolik bir ralliye tanık olan altcoinler, SEC davasında Ripple için büyük zaferi alkışlıyor. Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Stellar (XLM) gibi altcoinlerin her biri yüzde 25-50 arasında değişen oranlarda değer kazanarak en çok artış gösteren varlıklar oldu. XRP’nin ‘güvenlik’ statüsünü alamamasıyla birlikte, Ripple vs SEC davasının sonucunun, bu kripto paralar üzerinde büyük bir etkisi oldu.

Geçtiğimiz ay SEC, kripto borsası Coinbase’e karşı dava açarken ADA, SOL, MATIC ve XLM’yi menkul kıymet olarak adlandırdı. Ripple davasının sonucu, yatırımcılar arasında bu altcoinlerin ileride ‘güvenlik’ statüsünden kurtulabileceğine dair umut veriyor.

En iyi ABD borsaları, XRP hakkındaki mahkeme kararının ardından bir engelle karşılaştı. Kripto borsalarındaki işlem hacimlerinin yeni zirvelere fırladığı son altcoin fiyatı ile büyük tasfiyelere yol açtı. Solana (SOL) fiyatı yükselişe geçti ve son zamanlarda geçen hafta yüzde 50’den fazla artış gösterdi. Bazı popüler kripto analistleri Solana için 20 kat fiyat artışı öngörüsünde bulundu.

Altcoin rallisi: Ethereum 2.000 doları geçti!

XRP üzerindeki karar, daha geniş kripto piyasasını bir sevinç durumuna soktu. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH) da yüzde 8 değer kazanarak güçlü bir hamle yaptı ve fiyatı 2.000 doları geçti.

Basın zamanı itibariyle Ether (ETH) 241 milyar dolarlık piyasa değeriyle 202 dolardan işlem görüyor. Ether için 2.100 dolarda güçlü bir direnç olduğunu ve 1 milyon adresin 2040-2100 dolar fiyat aralığında 27 milyon ETH satın aldığını unutmayın.

altcoin

Dogecoin (DOGE), Polkadot (DOT) ve Avalanche (AVAX) gibi diğer altcoinler de daha geniş kripto piyasası rallisinde yüzde 10’un üzerinde değer kazandı.

Dalgalanma davasının ardından bazı kripto yanlısı milletvekilleri kararı bir yasaya dönüştürmeyi teklif etti bile. ABD Temsilciler Meclisinden Tom Emmer şunları söyledi:

 “Ripple davası, bir tokenin parçası olabileceği veya olmayabileceği bir yatırım sözleşmesinden ayrı ve farklı olduğunu ortaya koyan anıtsal bir gelişmedir. Hadi bunu kanunlaştıralım.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin