Google’da Bitcoin aramalarının yüzde 75 oranında düştüğünü daha önce yaptığımız haberlerle bildirdik. Bu durum ise yatırımcıların insanların kripto paralara olan ilgisini kaybettiğini düşünmesine neden olarak sektörde endişeye sebep oluyor. CNBC’nin finans uzmanı Brian Kelly ise bu konuda farklı düşünüyor. Brian Kelly’e göre, Google’da Bitcoin aramaları bir gösterge olsa da Bitcoin, hala Google’da Beyonce’den daha fazla aranıyor. Peki Brian Kelly’e göre Bitcoin fiyatında kritik seviyeler hangileridir?
Brian Kelly’e göre, Bitcoin Google’da Beyonce’den daha fazla aranıyor
Google Trends’e göre “Bitcoin” araması, Süperstar’ın bu yıl Nisan ayında Coachella müzik festivalindeki performansı sırasında bile “Beyonce” aramasını geçti. Bitcoin fiyatları da sert bir hafta geçirdi. Ancak, Nisan ayından beri görülmeyen seviyelerde işlem gören Bitcoin için Pazar günü 7.000 doların altındaki seviyeler gündeme geldi. Bitcoin’in 7.000 doların altına gerilemesinden sonra Kelly, Bitcoin fiyatının yönünü tespit etmek için birkaç seviyenin kritik olduğunu söyledi.
Brian Kelly’e göre Bitcoin fiyatında kritik seviyeler: 6.500-6.800 dolar
Brian Kelly, 6.500 dolar seviyesinden bir sıçrama beklediğini, madencilik maliyetinden ötürü bu seviyeyi önemli bir destek seviyesi olarak gördüğünü belirtiyor. Analist sözlerinin devamında hesaplamalarına göre, madencilik maliyetinin yaklaşık 5.900 ila 6.000 dolar aralığında olduğunu da ekliyor. Brian Kelly’e göre 6.500 dolar Bitcoin için bir destek seviyesi olarak hareket ederken, 6.800 dolar ise direnç seviyesi olarak kalıyor. Analist, bu seviyenin üzerinin Bitcoin alım-satımı için uygun bir bölge olduğunu vurguluyor.
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.
Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.