1 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
1 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

13 Haziran Ripple fiyat analizi: XRP/USD satış baskısı altında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Haziran Ripple fiyat hareketlerine dair önemli olabilecek seviyeler aşağıda kısaca özetlenmiştir:

  • Ripple dolar karşısında yaşanan genel piyasa baskısı nedeniyle 0,58 dola destek bölgesinin altına geriledi
  • Saatlik grafiğe baktığımızda0.58 doların altında yeni bir aşağı yönlü trende rastlıyoruz
  • XRP/USD paritesi kısa vadede 0,55 doların seviyesinin altında daha düşük seviyelere inme riski bulunuyor
  • Ripple sonuç olarak Bitcoin ve ABD dolarına karşı ağır bir satış baskısı altında. Satış baskının artışı XRP’nin 0,55 doların altında yerleşmesine neden olabilir

13 Haziran Ripple fiyat hareketleri

Dün Ripple’ın ABD doları karşısında hafif bir toparlanma sinyali verdiğini gördük. Fiyat gün içerisinde 0,58 doların üzerine çıkmasına rağmen 0,60 dolar yakınlarında sağlam satışlarla karşı karşıya kaldı. Daha öncesinde sağlam bir destek görevi gören 0,60 seviyesi artık XRP için bir direnç noktasını oluşturuyor. Dahası son tepe noktası ile dip noktası arasında belirlenen Fibonacci destek direnç seviyelerden fib 50 seviyesi şu an parite üzerinde bir engel olarak duruyor.

Aşağı yönlü yaşanan dalga fiyatın 0,56 dolar seviyelerine kadar gerilemesine neden oldu. Daha da önemlisi, ana destek seviyesi olarak görülen 0,55 doların altına doğru bir kırılma yaşandı. Ve fiyat kayıplarını konsolide etmeden önce en düşü 0,5549 fiyatı görüldü. Yukarı yönlü bir harekette ilk direnç fib 23,6 seviyesi olarak gözüküyor. 0,58 dolarlık direncin geçilememesi durumunda ise XRP, yeni bir düşüş trendine girebilir. Parite birkaç noktada bir düzelme gösterebilir. Özellikle 0,58 dolar ve 0,59 dolar seviyeleri bu fiyat düzeltmesi için oldukça önemli seviyeler.

Ripple Price Analysis XRP USD

Grafiğe baktığımızda fiyatın 0,60 doların altında mücadele ettiğini söyleyebiliriz. Mevcut seviyelerden yaşanabilecek herhangi bir toparlanma hareketi 0,59 dolar yakınlarında, ağır bir baskı ile karşı karşıya kalabilir.

Bazı önemli teknik göstergelere göz attığımızda;

Saatlik grafikte MACD’nin satış bölgesine yerleştiğini görüyoruz

Saatlik RSI ise 25 seviyelerinde hareketini sürdürüyor

XRP/USD için  ana destek  noktası 0,54 dolar ve ana direnç seviyesi ise 0,59 dolar olarak takip edilebilir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin