Kripto tarihinde bir ilk: Ethereum Bitcoin’i geçti!
Kripto tarihinde bir ilk: Ethereum Bitcoin’i geçti!

Brian Kelly: ‘‘Ethereum Bitcoin’e göre daha iyi bir yatırım olabilir.’’ İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı şu anda düşüş yaşıyor. Fakat Brian Kelly’e göre Ethereum, kripto paralar konusunda Bitcoin’e göre daha iyi bir yatırım olabilir.

Brian Kelly: ‘‘Ethereum Bitcoin’e göre daha iyi bir yatırım olabilir.’’

Piyasadaki en popüler dijital para ve en büyük piyasa değerine sahip para olan Bitcoin, Aralık ayındaki 19.500 dolarlık seviyesinden şaşırtıcı bir düşüşle Cuma günü yaklaşık olarak 6.400 dolar seviyesine kadar geriledi. Ama kripto para hala nispeten yeni bir endüstri ve tüm gözler Bitcoin’in üzerindeyken, dijital paralar üzerine odaklanmış bir yatırım firması olan BKCM LLC’nin kurucusu ve CEO’su olan Brian Kelly CNBC’de, yatırımcıların düşünmek isteyebileceği başka dijital paralar olduğunu söyledi. Brian Kelly konuya yönelik şunları söyledi:

Sadece hatırla, Myspace, Facebook’tan önce çok iyiydi. Teknoloji kendini yitiriyor. Bu yüzden bugün Bitcoin’e sahip olmanız, 10 veya 15 yıl içinde Bitcoin’in lider olacağı anlamına gelmez.

İşte nedenleri

Aslında Brian Kelly, kriptodaki bir sonraki büyük şeyin, merkezi olmayan bir Blockchain’e sahip olan Ethereum olabileceğini söyledi. Brian Kelly açıklamalarına şunları ekledi:

Göreceli değer açısından, Ethereum Bitcoin’den biraz daha iyi işlem görüyor.

İşte Brian Kelly’nin bu görüşünün nedenleri:

  1. Ethereum vadeli işlemleri

Brian Kelly, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun, Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığını belirledikten sonra, CBOE Global Markets’ın başkanının, aynı zamanda, Ethereum vadeli işlemlerini başlatmak için bir engel olmadığını belirtiyor. Brian Kelly açıklamalarına şunları ekledi:

Yani bir kişi, belki de, Ethereum vadeli işlemlerinin çok uzak olmadığını düşünebilir. Zaten bir Ethereum indeksine sahipler.

  1. Augur platformu

Brian Kelly, en eski ICO’lardan biri olan Augur platformunun iki ya da üç yıl boyunca geliştirildiğini söyledi. Brian Kelly açıklamalarına şunları ekledi:

Bu merkezi olmayan bir tahmin pazarı, bu konuda ilginç olan şey ise muhtemelen bu, Ethereum’un en büyük merkezi olmayan uygulamalarından biri olacak. Eğer Augur sistemi yavaşlatmazsa, bu genel olarak Ethereum için olumlu olabilir.

  1. Yazılım madenciliği

Brian Kelly, Ethereum’un yükseltildiğini şu sözlerle söyledi:

Donanım madenciliği, proof of work’ten, yazılım madenciliğine benzeyen proof of stake denen bir şeye gidecek.

Brian Kelly, önümüzdeki birkaç ay içinde bunun etkili olmaya başlayacağını ve Ethereum üzerinde bir etkisi olacağını söyledi.

CNBC

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin