Robinhood CEO’su: “Kripto paraların dayanıklılığı var.”
Robinhood CEO’su: “Kripto paraların dayanıklılığı var.”

Robinhood CEO’su: “Kripto paralar geri geliyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ve hisse senedi ticaret uygulaması Robinhood’un kurucu ortağı ve CEO’su Baiju Bhatt, 15 Haziran’da Yahoo Finance’a, neden kripto para birimlerinin uzun süre boyunca bir yere kaybolmayacak kadar güçlü olduklarını anlattı. Ayrıca Robinhood CEO’su kripto paraların sürekli geri geldiğini vurguluyor.

Robinhood CEO’su: “Kripto paraların dayanıklılığı var.”

Kendisi ve iş ortağı Vladimir Tenev’in 2011 yılına kadar Bitcoin (BTC) madenciliği yaptığına dikkat çeken Baiju Bhatt, röportajda Robinhood’un, uygulamasına, esnekliği nedeniyle kripto getirilmesi için harekete geçildiğini söyledi. Baiju Bhatt açıklamalarına şunları ekledi:

Sadece geri gelmeye devam ettiği için kripto paraların bu dayanıklılığı var. Fiyatta büyük yükselişlerin olduğu zamanlar var ve şu anda fiyatlar düşüyor. Ancak kripto paralar geri gelmeye devam ediyor.

Bu yılın başında Robinhood, uygulamasına Şubat ayında sıfır komisyonlu bir kripto ticareti seçeneği ekleyeceğini duyurdu. Bu duyuru sonucunda bir milyondan fazla kullanıcı yalnızca birkaç gün içinde bu hizmete kaydoldu. Başlangıçta 22 Şubat’ta hayata geçen kripto ticareti seçenekleri Ethereum ve  Bitcoin’di. Baiju Bhatt bugünlerde platformuna daha fazla kripto para ve cüzdan işlevselliği eklemek için büyük yatırımlar yaptığını belirtiyor.

Coinbase, Robinhood’un rakibi olarak geliyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki mevcut düzenleyici baskı atmosferi (SEC, hangi kripto para birimlerinin menkul kıymetler olduğunu belirliyor.) sorulduğunda Baiju Bhatt, Robinhood’un geçen 5 yıl boyunca sahip olduğu kayıtlı bir broker satıcısı statüsünün onlara bir yeterlilik verdiğini söylüyor. Kripto para borsası ve cüzdanı olan Coinbase, muhtemelen Robinhood’un bir rakibi olarak, geçtiğimiz hafta finansal hizmetler firması Keystone Capital Corp’u satın aldıktan sonra bir broker satıcısı olma yolunda ilerliyor.

Kriptoların geleceği konusunda Baiju Bhatt, egemen ulusların kripto para birimlerine belli bir noktada varsayılan para birimleri olarak sahip olacağına inandığını söyledi. Ayrıca Bhatt’a göre, “yeniliğe karşı en sert eleştirilerden” biri, bugün kripto paralar için gerçek kullanım durumlarının olmaması. Mayıs ayı başında, Robinhood şu anda 16 ABD eyaletinde bulunan kripto para platformunu genişletmek için 363 milyon dolarlık bir finansman turunu tamamladı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin