Bitcoin fiyat artışını, bu büyük sipariş emri tetikledi!
Bitcoin fiyat artışını, bu büyük sipariş emri tetikledi!

Brian Kelly, Bitcoin’in keskin artışının arkasındaki katalizörü açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brian Kelly’e göre, risk alan kripto para birimi yatırımcıları büyük getiri elde ederken, Bitcoin’in volatilite seviyesi önemli ölçüde arttı.

Brian Kelly’e göre, marj ticareti Bitcoin’in volatilitesini önemli ölçüde arttırdı

Bitcoin boğası ve BKCM CEO’su Brian Kelly marj ticaret deneyiminin fiyat dalgalanmalarının temel nedeni olduğuna inanıyor. En büyük kripto para birimi son zamanlarda yaklaşık 14.000 dolara yükseldikten kısa bir süre sonra 10.500 dolara düştü. En coşkulu Bitcoin boğaları bile, bazı kripto para yatırımcılarının 100x kaldıraçlı pozisyon açmaya istekli olduklarını düşünerek bu ifadeyle tartışamazlar. 

Kelly, kripto yatırımcılarının BTC’nin fiyatı bir anda yükseldikten sonra daha fazla pozisyon almaya başladığını açıkladı. Bu nedenle, Bitcoin’in fiyatı daha pahalı hale getirdi.  Aynı görüş Genesis Global Trading CEO’su Michael Moro tarafından da dile getirildi:

Kaldıraç varlığı, her iki yöndeki hareketleri daha da şiddetlendiriyor ve hızı önemli ölçüde etkiliyor.

Marj ticareti piyasadaki volatiliteyi arttırıyor

Marj ticaretinin piyasadaki oynaklığı arttırdığı açık olsa da daha fazla kripto para birimi borsası aslında bunu yapmak istiyor. Ticaret hacmine göre en büyük borsa olan Binance, uzun zamandır beklenen marj alım satım opsiyonunu maksimum 1:3 kaldıraç oranıyla ortaya koydu. 

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin