Mark Yusko: “Bitcoin 25 bin dolara ulaşacak.”
Mark Yusko: “Bitcoin 25 bin dolara ulaşacak.”

Brian Kelly: “Bitcoin rallisi gerçek ve üç nedenden ötürü devam edecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC Fast Money programından Brian Kelly, Bitcoin yükselişinin gerçek bir ralli olduğuna inanıyor. Brian Kelly’e göre Bitcoin rallisi gerçek ve bunun üç sebebi var; Bitcoin ETF spekülasyonları, kurumlar, Aralık 2017’ye göre Bitcoin fiyatları ve web 3.0 (yeni ve gelişmiş internet) konusu.

Bitcoin ETF‘si onaylanırsa ciddi bir fiyat artışı meydana gelebilir

Bitcoin Haziran ayından beri en yüksek fiyata ulaşmış durumda. Fiyat 5.700 dolardan 7.800 dolara çıktı ki bu yaklaşık %37 oranında bir artışı gösteriyor. Eğer Bitcoin ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’ndan (SEC)  ETF konusunda onay alırsa bu yükselişin daha fazla olacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında dünyanın en büyük opsiyon borsası olan CBOE, SEC’e bir Bitcoin ETF‘si için başvuruda bulundu. Bu başvurunun ardından kripto paralarla ilgili konuşulan ana konu SEC’in Bitcoin ETF’sini onaylayıp onaylamayacağı oldu. CBOE’nin başvurusu kripto para topluluğundan da büyük destek aldı. Bu başvurunun 15 Ağustos’tan önce onaylanacağına dair genel bir beklenti var. Eğer bu olursa ciddi bir fiyat artışı meydana gelebilir.

Brian Kelly:Bitcoin rallisi üç nedenden ötürü devam edecek!”

Serbest yatırım fonu yöneticisi Kelly, SEC’in Bitcoin ETF’sini onaylayacağını düşünmediğini ancak bu spekülasyonun kısa sürede kesilmeyeceğini de sözlerine ekliyor. Kelly, açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

2018’de bir Bitcoin ETF’sinin onaylanma olasılığının nispeten düşük olduğuna inanıyorum.

Kelly, CBOE’nin başvurusunun onaylanmayacağına inandığını söylerken buna rağmen üç temel nedenden ötürü Bitcoin rallisinin sürmesini bekliyor. Kelly’ye göre bu nedenlerin birincisi ETF spekülasyonunun yakın zamanda durmayacağı, ikincisi kurumların Bitcoin hakkında ciddi olmaya başladığı ve üçüncüsü Aralık 2017’ye göre Bitcoin fiyatları ve web 3.0 (yeni ve gelişmiş internet) konusu.

Analist: “Bitcoin için olumsuzluklar sona ermeye başladı.”

Kelly daha sonra Bitcoin’in altın ticaretine benzediğini açıklıyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Daha değerli hale geldiğinde, daha değerli oluyor. Bu durum Bitcoin, altın ve diğer para birimleri için çok doğru.

Kelly Bitcoin için olumsuzlukların sona ermeye başladığını belirterek sözlerine şunları ekliyor:

Beş ay önce sert rüzgarlar vardı. Vergiyle ve Mt. Gox ile ilgili satışlar gündemdeydi. Şimdi bunlar sona erdi ve olumlu bir haber akışı görüyoruz.

Medium

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin