General Electric Xage Security’nin finansmanına katılıyor
General Electric Xage Security’nin finansmanına katılıyor

General Electric Xage Security’nin finansmanına katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

General Electric’in (GE) risk sermayesi kolu, 23 Temmuz’da doğrulanan bir basın bültenine göre, enerji sektöründen bina yönetimine yönelik güvenlik çözümleri geliştirmek için çalışma başlatan Xage Security’de 12 milyon dolarlık bir yatırıma katılıyor.

March Capital Partners tarafından yönetilen 12 milyon dolarlık A serisi bir fon, GE Ventures’ın yanı sıra City Light Capital ve NexStar Partners’ın katılımını da içeriyor.

General Electric Xage Security’nin finansmanına katılıyor

Enerji, telekom, altyapı, bina yönetimi ve imalat endüstrilerindeki altyapı ve cihazlar arası iletişimlere yapılabilecek saldırılara karşı korumalı haberleşmeyi sağlamak için Blockchain altyapısını kullanan Xage, aynı zamanda nesnelerin interneti gibi teknolojiyi kullanarak uluslararası altyapıyı yeniden şekillendirmek için General Electric yenilenebilir enerji ile birlikte çalışıyor.

GE ve diğer ortaklar, Xage’in endüstriyel internet nesneleri alanında güvenlik çözümünü genişletmeye ve endüstriyel ve hizmet sağlayıcı verimliliğini ve operasyonlarını küresel olarak ilerletmesine yardımcı oluyor.

General Electric, Blockchain’e güveniyor

Bu hareket, daha önce öncü teknolojilerde yer alma imkânlarını araştıran GE için Blockchain teknolojisine olan güvenini arttırıyor ve daha fazla güvenoyu veriyor.

Şubat ayında, 126 yaşındaki şirket enerji endüstrisindeki endüstriyel defterlerin potansiyelini vurguladı ve Mart ayında, GE Transportation, Transport Alliance’daki Blockchain’e katıldı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin