Coinbase CEO'sundan kripto paralara ilişkin kritik açıklamalar:
Coinbase CEO'sundan kripto paralara ilişkin kritik açıklamalar: "Yardıma hazırız!"

Brian Armstrong: “Ayı piyasasında kötümser olmaya gerek yok.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase’in CEO’su ve kurucularından olan Brian Armstrong, yakın zamanda Bitcoin (BTC) ve genel olarak piyasa fiyatları hakkında konuştu. Ayrıca 2013, 2014 ve 2017 yılları boyunca piyasada gözlemlenen baloncuklar hakkında da açıklamalar yaptı.

“Kripto para sektörü daha önce gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor.”

Brian Armstrong, bu açıklamayı bugün Twitter da 10 parçalık bir flood ile paylaştı. İlk paylaşımında sektör ve meydana getirdiği döngüler hakkındaki görüşlerini açıkladı. Armstrong, açıklamaları şu şekilde başladı:

Kripto para sektörü daha önce gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor, yukarı ve aşağı bir çok döngü var ve her seferinde yeni bir platoya ulaşıyor.

Brian Armstrong: “İnsanlar piyasadaki olaylara gereğinden fazla tepki veriyor.”

Armstrong, bu durumun yeni başlayanlar için korkutucu olabileceğini ancak, sektörde zaman geçirmiş olanlar için bunun bir kural olduğunu belirtiyor. Özellikle, Binance CEO’su Zhao Changpeng’de 2012 öncesi ve sonrası piyasadaki etkileri işaret ederken aynı görüşü paylaşıyor. Ayrıca Armstrong önceki piyasalarla benzerlikleri bir infografik eşliğinde gösterirken şunları söylüyor:

Furya başladığında insanlar aşırı coşkulu, umutsuzluk olduğunda ise gereğinden fazla kötümser.

“Piyasadaki döngüler yanlış yorumlanıyor.”

Armstrong’a göre bunların ikisi de doğru değil. Ancak gerçek durum her zaman ortada bir yerlerde. Bu “gerçeklik” fiyattan ziyade, günlük işlemler gibi gerçek kullanım ve istatistiklerle daha fazla ilişkili. Pek çok Hodler’ın düşündüğü gibi Armstrong da kripto para piyasasındaki aşağı döngülerin yanlış nedenlerden dolayı insanlardan kurtulmayı sağladığına işaret ediyor. Armstrong, herkesin dikkatini dağıtırken bunun ilerlemeyi sürdürmesi için bir fırsat olduğunu söylüyor.

Brian Armstrong: “Uzun vadede kazanan bizler olacağız.”

İlginç bir şekilde Armstrong aşağı döngülerin “bir sonraki büyüme döngüsünde” gelişmek amacıyla bir temel oluşturmak için kullanıldığını söyledi. Bu ayı piyasasının trendi ile örtüşüyor. Çünkü ayı piyasasında, büyük kriptolar için teknolojik, düzenleyici ve ortaklığa bağlı ileriye doğru bir gelişim süreci mevcut. Armstrong’a göre bu ilerleme süreci ise bir sonraki boğa piyasasını körükleyecek ve destekleyecek. Armstrong açıklamalarına şunları ekliyor:

Kripto paraların fiyatlarını ve kaçınılmaz olarak ortaya çıkan haber başlıklarını görmezden gelmeniz için sizi cesaretlendirmek istiyorum. Bizim işimiz kendi içsel motivasyon kaynağımızı bulmak ve diğer insanların ne düşündüğüne bakmadan elimizden gelenin en iyisini yapmak.

Armstrong, nihai hedefin dünyayı açık bir finansal sisteme doğru kaydırmak olduğunu söyleyerek, uzun vadede kazananın bizler olacağını belirterek açıklamalarını sonlandırdı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin