Brezilya çok yakında bir dijital para birimine sahip olabilir
Brezilya çok yakında bir dijital para birimine sahip olabilir

Brezilya’nın en büyük kripto para borsaları ABCripto Birliği’ni kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brezilya’nın en büyük kripto para borsaları ABCripto Birliği’ni kuruyor. Brezilya’nın en büyük kripto para birimi borsaları Bitcointrade, Mercado Bitcoin, Foxbit ve diğerleri de dahil olmak üzere yakın zamanda kripto para kullanıcılarının çıkarlarını savunmak adına bir kripto para birliği oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

Brezilya’nın en büyük kripto para borsaları yatırımcıları korumak için ABCripto Birliği’ni oluşturuyor

Associaçao Brasileira de Criptoeconomia (ABCripto) adlı birlik kripto para kullanıcılarının çıkarlarını korumaya yönelik çalışacak. ABCripto Birliği geçenlerde, diğer şirketlerinde kendilerine “rakip” bir birlik kurduklarını belirtti.

Fintech firması Atlas Project tarafından yönetilen diğer kripto ile ilgili şirketler görünüşte başka bir organizasyon oluşturmak için güçlerini birleştirdi. Atlas Project tarafından Associaçao Brasileira de Criptomoedase Blockchain (ABCB) Birliği kuruldu ve kripto ile ilgili diğer firmalar bu birliğe katıldı.

ABCripto Birliği, kripto para borsalarıyla birlikte çalışacak

Yerel haber ajansı Portal’a göre, Bitcoin’e göre iki birliğin kripto paralara yaklaşımı farklı olmasına rağmen düzenlemeler konusunu birlikte ele almaları gerekiyor. Ancak ABCripto Birliği Başkan Yardımcısı Natalia Garcia daha önce ABCB Birliği ile iletişimi olmadığını açıkladı.

Natalia Garcia’nın derneklerinin, diğer firmalar ile birlikte, iki ila üç hafta içinde ülkenin kripto para borsalarıyla birlikte çalışmaya başlayacağını belirtti ve açıklamalarına şunları ekledi:

Bir derneğin herhangi bir ilgili borsayla iletişimi olmamasından endişe duyuyorum. Piyasadaki herkes, bir dernek kurduğumuzu ve pazardaki diğer oyuncularla konuşmaya hazır olduğumuzu biliyor.

ABCB Birliği, Brezilya’daki kripto para sektörünü savunacak

ABCripto Birliği’nin amacı çeşitli kategoriler oluşturmak ve dolayısıyla çok sayıda kripto ile ilgili işletmenin bunlara katılımını sağlamak. Dernek, ülkedeki varlıklar olarak düzenlenecek kripto para birimlerinin savunulmasını amaçlamakta. Diğer taraftan ABCB Birliği kripto paraların Brezilya’da nasıl düzenlenmesi gerektiğine dair henüz bir karar almadı. Birlik Başkanı Fernando Furlan konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

ABCB Birliği, Brezilya’daki kripto para sektörünü savunacak, mahremiyeti koruyacak ve inovasyonu sona erdirmeyecek düzenlemeler yapacak.

ABCB Birliği, düzenleyicilere yardım sağlarken ortaklarına bir dizi prensipte rehberlik etmede yardımcı olacak bir kurum olmaya hazırlanıyor. Bu yetkilileri ve düzenleyicileri, kripto işletmelerine bağlayacak ve fikir birliğini destekleyecek.

ABCB Birliği 2017 Ekim ayından beri yapılanma aşamasında

Fernando Furlan düzenlemeler konusunda şunları söyledi:

Yasal belirsizlik var. Kripto paralar amaca bağlı olarak, bir ödeme aracı veya finansal varlık olarak düşünülebilir.

ABCB Birliği’nin 2017 Ekim ayından beri yapılanma aşamasında olduğu bildiriliyor. Bundan yaklaşık bir ay önce ABCripto Birliği kuruldu. İki birlik de ülkenin iyiliği için birlikte çalışmak üzere bir iletişim kanalı açabileceklerini açıkladı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin