Brexit kripto para dünyasını nasıl etkileyecek?
Brexit kripto para dünyasını nasıl etkileyecek?

Brexit kripto para endüstrisini ne yönde etkileyebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı ödeme platformu Solidi Ltd.’nin CEO’su ve kurucusu Jamie McNaught, verdiği bir röportajda Brexit konusunu ele aldı. Etherisc kurucusu Renat Khasanshyn da konuyla ilgili görüşlerini ifade etti.

Jamie McNaught: “Brexit düzenleyici ve avukatları meşgul ediyor.

McNaught:

Tüm fintech düzenleme uzmanları ve avukatlar şu anda pek çok şeyle meşgul. Brexit olmasaydı meşgul olmazlardı. Bu olay orta ve uzun vadede bir engel teşkil edecek mi? Bu, ne kadar başarılı olacağına bağlı.

Solidi, İngiltere’nin düzenleyici otoritesi olan Financial Conduct Authority (FCA) tarafından, Aralık 2017’de altı aylık bir sanal alan testine seçilen dört şirketten biriydi.

Renat Khasanshyn: “Maliyetler artacak.”

Merkezi olmayan bir sigorta protokolü sunan Avrupalı firma Etherisc’in kurucularından Renat Khasanshyn, Brexit tarafından protokolün kullanıcıları etkileyeceğinden maliyetlerin de artacağına inanıyor.

Khasanshyn’a göre sebep, İngiltere ve AB’deki düzenlemelere uymak zorunda kalmaları.

Bir başka konu ise şu anda Birleşik Krallık vatandaşlarının diğer AB ülkelerinde seyahat edip yaşayabilmeleri. İngiltere’nin göçü kısıtlamak için içe dönmesiyle, yetenekleri çekmek veya Avrupa kıtasındaki operasyonları kontrol etmek zorlaşması bekleniyor.

Brexit’in koşulları hala bilinmediğinden, şirketler tüm seçenekleri göz önünde bulundurmaya çalışıyor. İngiltere düzenleyicilerinin inovasyona ve fintech’e açık olduğu göz önünde bulundurulduğunda, bu değişimin şartları ideal olmayan koşullar yaratırsa şirketlerin ne yapacağı belirsizliğini koruyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin